Job Fair 2017 – pronađi posao iz snova

Fotografija članka: Job Fair 2017 – pronađi posao iz snova

Najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj i jedan od ključnih događaja na tržištu rada u Hrvatskoj, posebno vezano uz ICT, mobilne tehnologije, elektroniku i internet poslovanje.

Oglas

Job Fair održava se u srijedu i četvrtak, 17. i 18. svibnja 2017. od 8:30 do 18 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagebu.

Na Job Fair-u sudjeluje 93 poduzeća iz različitih područja. Najviše se mladih talentiranih ljudi traži iz IT-a i telekomunikacija, no na sajmu će se naći i tvrtke iz financijske industrije, energetike, automobilske i svemirske industrije, poljoprivrede i drugih industrija. Na sajam su se prijavile najveće hrvatske IT tvrtke, uključujući Infobip, IN2 grupa i Combis, startupi poput Agrivija i Rimac Automobila te velike međunarodne IT tvrtke Amazon, ARM, Google, Microsoft, Palantir i Infineon.

Studenti mogu razgovarati sa zaposlenicima tvrtki, pobliže se upoznati s njihovim R&D projektima te je organiziran i poseban Loosen Up party, gdje će studenti moći u opuštenoj atmosferi popričati s predstavnicima tvrtki. Inovacija su QR podsjetnice koje sudionici Job Fair-a dobivaju, a na njima su spremljeni životopisi i kontakt informacije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.