JiaYu M1 pojavile se specifikacije i privlačna cijena

Fotografija članka: JiaYu M1 pojavile se specifikacije i privlačna cijena

Kinesku kompaniju JiaYu smo već pomalo zaboravili. Ali živi su. Njihov njemački distributer je objavio fotografiju i specifikacije novog JiaYu M1 pametnog telefona.

Oglas

Zanimljiva informacija koja se vrti oko ove kineske kompanije je kako će prestati s proizvodnjom pametnih telefona. Izbacili su nekoliko zanimljivih modela koji su se prilično dobro prodavali, pogotovo se sjećamo odličnog flagship modela JiaYu S3. Spominjao se i njegov nasljednik JiaYu S4, no u proteklih nekoliko mjeseci jedino što se dogodilo bile su – priče.

Ipak, izgleda da se nešto kuha u njihovom loncu, a najnovija informacija koja dolazi iz Njemačke govori kako će se na tržištu uskoro pojaviti JiaYu M1. Ovaj puta se ne radi o flagship nego vrlo jeftinom modelu, koji su sve popularniji među kupcima jer je sve manje onih koji žele/mogu izdvojiti stotine dolara/eura za smartfone.

Stručnjaci za kineske smartfone će primijetiti kako novi JiaYu M1 nalikuje na iNew V3 smartfon. Ekran je 5 inčni IPS i HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, a dolazi s 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, te solidnom baterijom od 2750mAh. Kao procesor je odabran popularni 4-jezgreni MediaTekov MT6580,  za kamere se spominju 8 MP i 13 MP, iako drugi izvor navodi 5 MP i 8 MP, možda su interpolacijske.

Što se tiče cijene, svidjet će vam se što bi se JiaYu M1 trebao prodavati za oko 70$. Baš nas zanima tko će ga prvi uvrstiti u svoju ponudu… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.