Jesu li ovo prve prave slike Samsung Galaxy S8?

Fotografija članka: Jesu li ovo prve prave slike Samsung Galaxy S8?

Tvrtka Ghostek nam je pokazala mogući izgled Galaxy S8

Oglas

Kako se približava vrijeme za održavanje MWC 2017. i službeno predstavljanje sve više informacija o novom S8 izlazi na površinu. Naravno, ovo su trenutno sve neslužbene slike i informacije, a sve ćemo točno i više znati kada Samsung napokon predstavi svoj sljedeći flagship.

Do sada smo saznali da će S8 imati svoga virtualnog pomoćnika Bixby-a, da će, kao i do sada, dolaziti u dvije verzije, ali ovaj puta će se razlikovati u veličini zaslona te da će vjerojatno imati podršku za 3D Touch, koji je sve popularniji.

Jučer je bila objavljena slika obične “maske“ za Galaxy S8 koja je zagolicala maštu ljubitelja Samsunga diljem svijeta.

Radi se o ovoj slici :

Danas, samo nekoliko sati poslije, tvrtka Ghostek je objavila na svojoj stranici slike njihove “maske“ Atomic koja je otporna na udarce ( i vodu? ), ta maska je po njihovim riječima namijenjena za Samsung Galaxy S8. Neke informacije koje smo čuli svih ovih dana su ovim slikama i potvrđene na određen način.

Na njihovim slikama možemo vidjeti Galaxy S8 koji ima zakrivljen zaslon i poprilično veliku izbočinu za kameru na pozadini uređaja. Na ovim slikama je prikazana samo jedna kamera ( ovo ide u prilog prošlogodišnjim glasinama o samo jednoj kameri ), ali kako su neke kolege uočile, ostavljeno je poprilično puno prostora na pozadini i tamo bi se mogla smjestiti i druga stražnja kamera.

Prednja strana ovoga uređaja je poprilično zanimljiva. Uz to što zaslon prekriva više nego ikada prednju površinu, nigdje nema niti jedne fizičke tipke što potvrđuje glasine da će čitač otiska prsta biti smješten u sam zaslon, postoji glasina i da uopće neće biti čitač otiska prsta već će se zaštita uređaja i podataka odvijati čitačem očne šarenice.

Za kraj, postoji još jedna značajnija promjena a ona je vezana za poziciju “Power“ tipke. Ova tipka je sada smještena s lijeve strane, odmah ispod tipki za kontrolu glasnoće.

Gdje ima dima, ima i vatre. U roku 24 sata vidjeli smo dvije različite maske od dva proizvođača koji su na sličan način predvidjeli ( ili su znali ) izgleda novog Galaxy S8. Trenutno je na još uvijek objavljena stranica koja prikazuje ovu masku za S8 s pripadajućim slikama, tako da možete to pogledati dok očekujemo službeno predstavljanje Samsunga Galaxy S8.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.