Jeste li zadovoljni svojim pametnim telefonom, kućnim Internetom i telekom operatorom?

Fotografija članka: Jeste li zadovoljni svojim pametnim telefonom, kućnim Internetom i telekom operatorom?

Internet vam je prespor? Niste zadovoljni svojim pametnim telefonom i kupujete novi? Vrijeme je da se čuje i vaš glas!

Oglas

Kao što smo i najavili u našoj pilot emisiji , izuzetno nam je važno i vaše mišljenje, vaš glas. Stoga vas sve molimo za pomoć – zajedno s Tvornicom istraživanja u narednih ćemo nekoliko mjeseci postaviti nekoliko vrlo zanimljivih anketa s pitanjima o problemima koji direktno utiču na vaš svakodnevni život.

U smo vam postavili vrlo zanimljiva pitanja – jeste li zadovoljni svojim pametnim telefonom, ako kupujete novi hoće li biti isti ili drugi brend, te jeste li zadovoljni vašim kućnim Internetom.

Detaljne rezultate ankete u grafičkom obliku ćemo objaviti kako na našem Racunalo.com portalu i slijedećoj emisiji , ali ćemo ih proslijediti i proizvođačima smartfona i telekom operatorima, neka znaju što o njima mislite :)

Kao što smo rekli, važno nam je vaše mišljenje, pa vas molimo odazovite se u što većem broju i pokušajte biti čim objektivniji. Naravno, anketa je anonimna i za njeno ispunjavanje vam u prosjeku treba manje od 3 minute.

Naša prva anketa se nalazi na , unaprijed hvala na odvojenom vremenu i svakom vašem odgovoru :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.