Jeste nadogradili svoje Windows 7/8/8.1 OS na Windowse 10?

Fotografija članka: Jeste nadogradili svoje Windows 7/8/8.1 OS na Windowse 10?

S obzirom da je preostalo još nešto više od mjesec dana za besplatnu nadogradnju svih starijih ali legalno kupljenih inačica Windows OS-a, možda je vrijeme da se za to pobrinete.

Oglas

Podsjetit ćemo vas kako period besplatne nadogradnje ističe 29. srpnja, pa ako to još niste napravili možda je pravo vrijeme da to odradite. Vjerojatno vas u posljednjih godinu dana na to stalno podsjeća Microsoft s ikonom i pop-up prozorom u donjem desnom dijelu ekrana.

Nećemo vam sada govoriti o tome zašto nadograditi ili ne, vjerojatno ste o tome čitali nadugačko, naširoko i na sve strane. Sva nova računala dolaze s predinstaliranim Windows 10 operativnim sustavom (ako nije Free DOS), a ova se priča u principu odnosi samo na starija računala koja su prilikom kupovine imala Windows 7, Windows 8 ili Windows 8.1 operativni sustav.

Podsjećamo kako je nadogradnja besplatna, a na ćete pronaći i pregršt dodatnih informacija, kao i uvijek popularni FAQ (najčešća pitanja).

Izbor je na vama, a dani se odbrojavaju… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.