Jeste li isprobali Pushbullet?

Fotografija članka: Jeste li isprobali Pushbullet?

Imate li smartphone i vlastito računalo ili tablet, onda je Pushbullet dodatak koji ćete sigurno željeti

Oglas

Nedavno (u širem smislu te riječi) se pojavila aplikacija na Play Trgovini naziva Pushbullet. Nakon kratkog opisa me aplikacija nije previše dojmila isključivo iz jednostavnog razloga – takve aplikacije do sada nisu bile najspretnije izvedene. No, nakon što je prijedlog za Pushbullet iskočio stotinjak puta, shvatio sam da je vrijeme da ga isprobam.

je aplikacija koja vam donosi notifikacije s vašeg mobitela na sve zaslone gdje god bili. Ako imate vlastito računalo ili dodatan uređaj, ovim ćete steći u potpunosti kontrolu nad svim notifikacijama. Ovako nešto je Google zapravo planirao napraviti s Chromeom u početku, ali je završio priču samo s mogućnošću sinkroniziranja oznaka.

Pushbullet se ne zadržava samo na mogućnosti dijeljenja notifikacija, već možete i dijeliti linkove s jednog uređaja na drugi. Kopirajte adresu na mobitelu i pustite e na računalu!

Pushbullet dozvoljava i slanje određenih datoteka s jednog uređaja na drugi. Pushbullet sadrži i korisne značajke poput toga da kopirate adresu i otvorite je u Google kartama.

Slanje notifikacija radi savršeno na Android uređajima. Nažalost otklanjanje notfikacije (dismiss) i par sitnica ne radi na iOS-u. Ono nadasve korisno je što Pushbullet može slati SMS poruke s računala, pa kada primite SMS, ne trebate juriti do mobitela.

Gore navedene postavke može svatko svladati. Jednostavno otvorite Pushbullet i odmah vidite raspložive akcije dok se obavijesti automatski sinkroniziraju. No, Pusbullet može mnogo više.

Ako ste savladali IFTTT i Tasker, bit će vam drago čuti da Pushbullet može i s njima savršeno komunicirati. Koji god uvjet se ispuni, možete ga postaviti kao obavijest na Pushbulletu. IFTTT vas može obaviještavati o promjenama vremena, a Tasker možete namjestiti da dobijete i obavijesti o pozivima ili možete kroz Pushbullet javiti da vam netko neovlašteno otključava mobitel.

No, ovo su samo finese. Svu čar Pushbulleta ćete otkriti već pri prvom SMS-u koji vam se pojavi na zaslonu računala :)

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.