Jeste li čuli za Napflix? Nećete ostati budni…

Fotografija članka: Jeste li čuli za Napflix? Nećete ostati budni…

Nova video platforma je stvorena baš za to – drijemanje, odnosno spavanje

Oglas

Dok će mnogi uspjeti provesti sate i sate ispred Pickboxa i Netflixa, mogli bi imati problema ako će htjeti to isto napraviti s Napflixom. Čak uz Napflix možete i provesti sate i sate… samo ako pritom spavate.

Ideja je pružiti korisnicima svu silu video zapisa na internetu koji bi vas trebali uspavati. Imate li problema sa spavanjem, probajte Napflix :)

Napflix primarno vuče filmove s YouTubea pa ćete ovdje naći mnogo dokumentarnih filmova, sportskih emisija koje prikazuju mirne sportove (ribolov, šah i slično) te emisije o prirodi. Nije ovo mjesto za akcijske filmove, napete trilere ili komične serije. Programi koje Naplifx pruža svojim gledateljima se svode na mirne emisije, namijenjene tome da vas umire.

Probao sam Napflix sinoć i bilo je to zanimljivo iskustvo. Prije svega napominjem da nemam problema sa snom pa nisam idealan testni primjerak. Počeo sam gledati curling i bio sam prilično siguran da će me to uspavati. Nakon toga sam krenuo gledati predavanje o teoriji relativnosti, ali ni to nije baš upalilo. I onda sam naletio na emisiju u kojoj ljudi pripremaju stol za hranu. To je to. Zvecka se lagano čašama, vilice proizvode lagani “tap” kada ih se postavi na stol, čuje se tihi šum tanjura koji klizi po stolnjaku dok ne dođe na svoju poziciju.

Ne samo da sam ja zaspao, divim se kamermanu, redatelju, producentu, montažeru i svima koji su sudjelovali na snimanju toga, a ostali su budni. Svaka čast!

Poznato je da upaljeni monitori otežavaju spavanje pa Napflix ne bi trebalo koristiti svaku večer, ali ako želite alternativu za RTL-ovu vatricu, ovo je pravi program.

napflix_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.