Jeftini iPhone: gdje ima dima ima i vatre?

Fotografija članka: Jeftini iPhone: gdje ima dima ima i vatre?

Nakon što su  iz Kine pristigle fotografije stražnjih poklopaca kućišta jeftinog iPhonea i na  Twitteru su čak osvanule cijene, počeli smo ozbiljnije vjerovati u glasine o njegovom dolasku.

Oglas

Da,  očito jeftini iPhone je vrlo vruća tema u zadnje vrijeme. Idemo redom. Prvo smo dobili uz razne špekulacije mnoge koncepte dizajna i fotografije šarenih poklopaca kućišta:

Prije dva dana na Twitteru je objavljeno nešto što bi moglo predstavljati cijene jeftinih iPhonea na kojima Apple navodno radi.

:

Prema tom izvoru, najjeftiniji iPhone će biti dostupan po cijeni od 349 dolara, a dolazi sa 16 GB interne memorije. Želite li više memorije, morati će te izdvojiti i više novca.

Vrhunac su najnovije slike prvog low-cost iPhonea koje pokazuju da je kućište izrađeno od plastike, dizajnerski je vrlo sličan iPhoneu 5, ali je malo deblji. Ima 8.5 mm debljine u odnosu na 7.6 mm iPhonea 5.

Očekuje se da će jeftini iPhone stići negdje u ovom tromjesečju, možda čak i zajedno s novim iPhone 5S. Vjerujte li vi u  postojanje ovog modela?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.