Je li WhatsApp napokon riješio muke s backupom?

Fotografija članka: Je li WhatsApp napokon riješio muke s backupom?

Naša uputstva napokon mogu otići u prošlost

Oglas

Srijeda navečer, sjedim doma i igram se s Meizu M2 modelom. Dobivam poruku na Messenger jesam li ja Filip. Mlada dama me moli za pomoć jer joj treba pomoć oko toga da prebaci WhatsApp poruke i razgovore s jednog mobitela na drugi. Stanovita dama me locirala nakon što je pročitala  o tome kako se backupiraju razgovori (kada žena odluči locirati nekoga/nešto, nema ti spasa :)

I tako smo mi izvodili kerefeke s time jer svaka inačica WhatsAppa ima neki bug kada treba backupirati WhatsApp poruke. Jednostavno nevjerojatno – riješili su backup na iOS-u prije godinu i pol dana, a na Androidu tu muke muče kroz to cijelo vrijeme. Možda bi trebali ? :) Nekoliko dana kasnije, WhatsApp je ponovno ukinuo cloud backup.

Situacija se možda napokon promijenila za stalno i na bolje jer WhatsApp ima već sedam inačica kojima “uredno” radi cloud backup i nije onemogućen. Kažem “uredno” jer sve radi glatko dok ne nastanu problemčići poput toga da je 2015. godina prema njegovom kalendaru poslije 2016. godine i slično. Ipak, odradit će posao nakon par resetiranja.

Držimo fige da ovako ostane i dalje. WhatsApp je najpopularniji IM i nemogućnost backupiranja razgovora i poruka je opcija koja je kronično nedostajala.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.