Je li kasno pokrenuti vlastiti Youtube kanal u 2018. godini?

Fotografija članka: Je li kasno pokrenuti vlastiti Youtube kanal u 2018. godini?

I sami razmišljamo pokrenuti još jedan novi Youtube kanal. Ili dva. Neki kažu kako je na Youtubeu već velika gužva i ne isplati se pokretati novi kanal. Naravno, ne slažemo se, čak što više – potičemo vas da čim prije kreirate svoj Youtube kanal.

Oglas

Isto pitanje bi trebali postaviti i u svijetu glazbe – vrijedi li napraviti novi glazbeni hit? Naravno! Trebaju li proizvođači automobila predstavljati nove modele? Itekako! Pojavljuju li se svake godine novi smartfoni? Pa valjda znate odgovor :) Za dobru ideju uvijek ima mjesta, a ako to prepoznaju gledatelji vrlo brzi možete postati popularni. Ako ništa drugo, bar ćete se dobro zabaviti :)

Zašto pokrenuti Youtube kanal? Zato jer je sve besplatno, cijeli svijet vas vidi, nema koncesije i petljanja politike. Možete snimati i uploadati praktički što hoćete, naravno u skladu s Youtubeovim pravilima, i to do 4K rezolucije kao što je to naša nova emisija koja je pravi online hit na našem kanalu.

Spomenimo i kako se procjenjuje kako će do 2020. godine broj online korisnika biti nekoliko puta veći, a velik broj posjetitelja sigurno će se uputiti i na najveću video platformu na svijetu – Youtube. I što će tamo pronaći? Tko zna, možda i vaš Youtube kanal i vaše video priloge.

S istim naslovom kao i ovaj članak snimili smo novi video iz serijala “Savjeti i trikovi”, svakako ga preporučujemo pogledati – nije dug i pružit ćemo vam gomilu korisnih informacija. Vjerujemo kako ćemo neke od vas i nagovoriti na pokretanje vlastitog Youtube kanala :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Svakako pogledajte i naš prvi video iz serijala, a koji smo nazvali “Kako snimiti Youtube video koji će biti gledaniji u 2018. godini” – u i videu smo govorili i o novom načinu monetizacije odnosno zarade na Youtubeu, a koji je krenuo od 20. veljače. Ako već imate Youtube kanal ili ga tek namjeravate kreirati, ovo će vas itekako zanimati.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.