JBL PlayUp inovativni bežični zvučnici – zajednički ih predstavili Nokia i Harman

Fotografija članka: JBL PlayUp inovativni bežični zvučnici – zajednički ih predstavili Nokia i Harman

JBL PlayUp prijenosni bežični zvučnik za Nokiju je prvi uređaj u ekskluzivnoj liniji koja će se pojaviti na tržištu. Kao proizvođač zvučnika potpisuje se poznata tvrtka Harman.

Oglas

Nova poslovna suradnja između Nokije i Harmana urodit će razvojem inovativnih bežičnih audio tehnologija ekskluzivno namijenjenih za Nokia Lumia mobilne telefone. Tako su kreirali novi brand – JBL, s kojim će zajedno surađivati kako na razvoju tako predstavljanju ekskluzivne linije proizvoda za tržište, uključujući i liniju zvučnika izvrsnih zvučnih karakteristika i modernog dizajna. Zvučnici će se  s mobilnim uređajima povezivati putem Bluetooth ili NFC tehnologije koju će podržavati najnovija generacija Lumia telefona zasnovana na Windows Phone 8 operativnom sustavu.

„Harman stalno potiče suradnju s vodećim proizvođačima mobilnih telefona kako bi korisnicima omogućio korištenje najnovijih  tehnologija za povezivanje u domu ili automobilu. Suradnja s Nokijom pruža izvrsnu priliku za predstavljanje jedinstvenih audio proizvoda koji ispunjavaju potrebe korisnika koji žele biti stalno povezani, izjavila je Sachin Lawande, izvršna  potpredsjednica u Harmanu te dopredsjednica Harmanova odjela za Lifestyle i Infotainment. „Slušanje glazbe je sve više mobilno iskustvo u kojem na svakom koraku uživa sve više korisnika. Razvoj tehnologija koje omogućavaju bežični prijenos zvuka prati sve veću potražnju za brzom i jednostavnom dostupnošću.“

Na IFA sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, JBL i Nokija predstavili su prvi rezultat svoje suradnje – JBL PlayUp prijenosni zvučnik za Nokia mobilne telefone.

S inovacijom u centru svog razvoja, JBL PlayUp prijenosni bežični zvučnik emitira zvuk u svim smjerovima. Proizveden u skladu s poznatom JBL-ovom strašću za dobrim zvukom, PlayUp Portable je jedinstven  zvučnik za ljubitelje glazbe koji cijene izvrsnu kvalitetu i kristalno čisti zvuk.

Zasnovan na JBL-ovoj tehnologiji koja pruža izvrsnu dinamičnost i prirodni balans, jasnoću i dobru prostornu definiciju zvuka, PlayUp Portable zvučnik precizno reproducira svaki detalj originalne audio snimke.

Zvučnik ima i specijalno dizajnirani bass port koji služi kao woofer i osigurava reprodukciju niskih frekvencija uz minimalne turbulencije koje bi usporile i zamutile bas odziv.

PlayUp portable ima maksimalnu izlaznu snagu od 89 dB zbog čega je prikladan za korištenje na otvorenom, a može se koristiti i u većim modernim prostorima. Zvučnici se jednostavno bežično povezuju putem Bluetootha dok će se s novom generacijom Lumia mobilnih telefona, koje se baziraju na Windows Mobile 8 operativnom sustavu, moći spajati i putem najnovije NFC tehnologije.

Zvučnici imaju i klasični 3.5 milimetarski utor za slušalice pomoću kojeg se mogu spojiti na bilo koji mobilni telefon, računalo ili prijenosni mp3 svirač. Konstruiran na dizajnu  nagrađivanog Nokia Play 360ᴼ bežičnog zvučnika, PlayUp portable do izražaja dolazi i zbog živih boja i hrabrog oblika.

Zvučnik je dostupan u cyan, bijeloj, crnoj te jarko žutoj boji, a kučište zvučnika je  izrađeno od plastike otporne na oštećenja i udarce.

Veličina i proporcije zvučnika, uključujući i minimalni broj dijelova i spojeva,spoj je hvaljenog industrijskog dizajna Nokije i JBL-ova beskompromisnog i visoko kvalitetnog zvuka.

Zvučnik ima punjivu bateriju koja s jednim punjenjem pruža 10 sati kontinuiranog uživanja u glazbi. Dodatna oprema uključuje torbicu, microUSB punjač i 3.5 mm audio kabel.

„JBL PlayUp prijenosni zvučnik za Nokiju dokaz je naše dugoročne strategija koja uključuje suradnju s najboljima kako bi proizveli vrhunske proizvode za potrošače“ rekao je Hans Henrik Lund, potpredsjednik i šef Nokijina odjela za dodatnu opremu. „Sa zajedničkom strašću za inovacijama i tehnologijom, Nokia i JBL su proizveli prijenosni zvučnik za ljude koji iskreno vole glazbu i žele uživati u njoj gdje god bili.

Isporuka JBL PlayUp prijenosnog zvučnika će početi prije kraja godine, a cijena će ovisno o tržištu iznositi 149 eura.

Više informacija o JBL PlayUp prijenosnom zvučniku dostupno je na

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.