Jason Fraser predavač na 6. po redu ZIP MasterClassu, ne propustite!

Fotografija članka: Jason Fraser predavač na 6. po redu ZIP MasterClassu, ne propustite!

Jason Fraser je jedan od osnivača Luxr.co – kompanije koja pomaže startup-ovima da ostvare svoj maksimalni potencijal i da postanu uspješne tvrtke.

Oglas

Nakon mnogobrojnih poznatih poduzetnika koji su bili predavači na ovom ZIP-ovom velikom projektu poput Vitalya Golomba, Reshme Sohoni te mnogih drugih poduzetnika iz startup zajednice, ovaj put ZIP MasterClass ugošćuje Jasona Frasera.

Jason Fraser, jedan od osnivača Luxr.co, kompanije koja pomaže startup-ovima da ostvare svoj maksimalni potencijal i da postanu uspješne tvrtke, održati će predavanje 27.05.2014. Jason je zadužen za razvoj međunarodnog poslovanja u navedenoj kompaniji. Zbog njegovog iskustva sa startup-ovima diljem svijeta, ovo predavanje sigurno će pomoći svima koji već imaju ili tek planiraju pokrenuti svoj startup projekt.

ZIP MasterClass je projekt Zagrebačkog inkubatora poduzetništva koji se održava  šesti put za redom. Kako bi svijet startup-ova približili mladima i što bolje ih educirali ZIP u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država organizira predavanja i druženje sa svjetski poznatim poduzetnicima.

Predavanja su besplatna, trebate se samo registrirati. Sve dodatne informacije potražite u našem .

Jason Fraser predavač na 6. po redu ZIP MasterClassu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.