Jasmina Tofant novo pojačanje tvrtke Sedam IT

Fotografija članka: Jasmina Tofant novo pojačanje tvrtke Sedam IT

Tvrtka Sedam IT nastavlja s trendom zapošljavanja, te u svoj menadžment dovodi Jasminu Tofant koja će voditi sektor ljudskih potencijala.

Oglas

Sa više od 100 zaposlenika u svim uredima diljem Hrvatske, Sedam IT prepoznaje važnost kontinuiranog upravljanja ljudskim potencijalima kao ključnog faktora za uspješan razvoj kompanije.

Jasmina Tofant diplomirala je psihologiju pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te potom završila multidisciplinarni poslijediplomski studij Work and Health pri University of Maastricht, Nizozemska. Iz osobnog interesa za rad s ljudima, 2012. godine upisuje edukaciju za Gestalt terapeuta, IGW Instituta u Zagrebu koja svojim jedinstvenim pristupom, između ostalog pomaže pojedincima i u stvaranju balansa između privatnog i poslovnog života. Sa gotovo 12 godina radnog iskustva u vodećim domaćim i međunarodnim kompanijama, komplementarnim znanjima potrebnim za današnja moderna radna mjesta, Jasmina će odgovarati na sve izazove brzorastućeg kolektiva, kakav je Sedam IT.

Jasmina kontinuirano radi na osobnom i profesionalnom razvoju, te pohađa brojne edukacije iz područja psihologije i ljudskih potencijala.

Izuzetno nam je drago što je naš tim bogatiji za osobu koja će u njega donijeti nova znanja i vještine. Iskustvo koje Jasmina posjeduje, stečeno kroz njenu široku edukaciju i dugogodišnji rad u različitim industrijama, osnažuje naše organizacijske vrijednosti i kulturu, te nam, vjerujemo, osigurava snažnu podršku za ostvarenje naše strategije i ciljeva. Jasmini želimo dobrodošlicu i puno zajedničkih uspjeha.
– Irena Kevo, članica Uprave Sedam IT
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.