JamTransfer: dodatna vrijednost hrvatskom turizmu

Fotografija članka: JamTransfer: dodatna vrijednost hrvatskom turizmu

JamTransfer: dodatna vrijednost hrvatskom turizmu

Kako kažu, iskorak u sektoru usluga hrvatskog turizma napravljen je zahvaljujući jedinstvenom konceptu on-line poslovanja kroz mogućnost transfera osoba sa putničkih terminala u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji i Italiji prema više od tisuću odredišta u Hrvatskoj i obratno, uključujući i sve hrvatske otoke i otočna mjesta, a koje nudi JamTransfer.

Jedinstvenost ovog poslovnog projekta, osim u samoj ideji i broju destinacija i ruta, izražava se i u činjenici da se rezervacija i plaćanje obavljaju preko internet stranice tvrtke koje su predstavljene na Hrvatskom i šest stranih jezika. Uz ponudu različitih vrsta vozila za prijevoz putnika i pokrivensti svih putničkih terminala u regiji, tvrtka JamTransfer veliku pažnju polaže i na kvalitetu osoblja. Surađuje se s lokalnim vozačima koji govore minimalno jedan strani jezik, a i potpuno su informirani o destinaciji prema kojoj vode putnika/e. Njihova ljubaznost i informiranost veliki su plus imidžu naše zemlje s obzirom da o njima ovisi prvi dojam kojeg će gost steći o zemlji u koju je upravo doputovao.

Također, individualni turisti zahvaljujući uslugama i načinu poslovanja JamTransfera u mogućnosti su detaljnije planirati troškove putovanja. Osim leta i smještaja koje se već odavno može kupiti on-line, po prvi put u Hrvatskoj i regiji i transferi se mogu kupiti unaprijed putem interneta, pri tom su cijene transfera jasno izražene na stranici, što daje sigurnost korisniku da neće biti skrivenih i/ili dodatnih troškova .

Tvrtka Jam Group surađuje s većim hrvatskim putničkim agencijama kao što su Generalturist i Split Tours, renomiranim inozemnim partnerima kao što je skandinavski Tour Adria. U procesu su pregovori s nekoliko stranih low cost avio kompanija, kao što su Norwegian i Germanwings, a usluge Jam Transfera, uz obostrano zadovoljstvo, koristila je i tvrtka Heli Riviera pri organizaciji transfera Romana Abramovića tijekom njegovog boravka u našoj zemlji.

Više potražite na .

JamTransfer: dodatna vrijednost hrvatskom turizmu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.