James Cameron i Cirque du Soleil će ponuditi Avatar iskustvo… i za vas! će ponuditi Avatar iskustvo… i za vas!

Fotografija članka: James Cameron i Cirque du Soleil će ponuditi Avatar iskustvo… i za vas! će ponuditi Avatar iskustvo… i za vas!

Svi dobro znate za Cameronov film Avatar koji nas je oduševio 2009. godine. Snimaju se još tri nastavka, no prije toga ćemo dobiti i poseban doživljaj… uživo.

Oglas

Samo kratki podsjetnik – Avatar je futuristički film prepun specijalnih efekata kreiranih moćnim računalima, a koji se događa na planetu Pandora gdje je zločesta ljudska rasa eksploatirala prirodna bogatstva, što se nije svidjelo domaćim Avatarcima (simpatičnim plavim bićima) i tako je nastao sukob epohalnih razmjera. Novi nastavak slijedi iduće 2015. ili 2016. godine.

Toliko o filmu. No, James Cameron i njegovi novi partneri Cirque du Soleil ponudit će vam doživljaj Avatara uživo. Inače, Cirque du Soleil je neka vrsta cirkusa, najbolje bi ga opisali kao kombinaciju cirkuskih artista i ulične zabave. Već su ranije napravili nešto vrlo zanimljivo, bio je to ). Dakle, u tom stilu, i još puno bolje, možemo očekivati i simpatične likove iz Avatara.

James Cameron i Cirque du Soleil će ponuditi Avatar iskustvo

Spomenimo kako će slijedeći nastavak Avatara ponovo biti posljednja riječ tehnike. Očekuje se potpuno nova i legendarna Sigourney Weaver (najpoznatija po serijalu Alien), te mlađe filmske zvijezde Zoe Saldana i Sam Worthington. Da ne zaboravimo, film će biti snimljen u 4K s 48fps (sličica u sekundi), nešto slično kao što je Peter Jackson napravio za svoju The Hobbit trilogiju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.