Jack Dorsey, suosnivač Twitter, ima novi početak, pod nazivom Square

Fotografija članka: Jack Dorsey, suosnivač Twitter, ima novi početak, pod nazivom Square
SquareUp ne zahtijeva bilo kakve ugovore ili mjesečne naknade, a platežne kartice mogu biti prihvaćene kroz mali uređaj koji se dodaje preko audio priključka mobitelu. Koriste se on-line podatci kako bi se vidjelo čija se kreditna kartica skenira.  Podatci mogu biti poslani putem e-mail ili pregledavani na mreži,  i SMS poruke mogu se koristiti za provjeru plaćanja u realnom vremenu. Nakon što je izvršeno skeniranje kartice, osoba je dužna potpisati screen. Sve je prvenstveno namijenjeno malim poduzetnicima. Postoje čak i pogodnosti korištenja usluge za cardholders, slično kao što je prikupljanje bodova. SquareUp omogućuje vlasnicima tvrtki voditi evidenciju kada netko ima pravo iskoristiti prikupljene bodove, odnosno nagradni plan.  Ako npr. odlazite u solarij koji ima u svom programu " 10 puta korištenje usluge solarija , jedno sunčanje je gratis“, Square će upozoriti da imate pravo na jednu besplatnu uslugu, tako da ne morate nositi razne kuponske kartice u svom novčaniku, a koje se često izgube ili zaborave.

Jack Dorsay i njegov tim pokrenuli su web stranica, SquareUp.com. (), beta web-mjesto koje objašnjava prednosti plaćanja Square iPhone sustava, kao i sposobnost da se prijavite u sustav SquareUp ako imate beta račun. Interesantno je da uvijek možete pristupom stranici vidjeti što ste sve kupili.  Ova nova tehnologija je više nego zanimljiva. U prvom tromjesečju 2010. Ova usluga bi trebala biti dostupna svima zainteresiranima.
S.L.
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.