Izlazi Xiaomi Mi Mix u bijeloj boji

Fotografija članka: Izlazi Xiaomi Mi Mix u bijeloj boji

Nasljednik crne varijante

Oglas

Svi su mislili da će Xiaomi predstaviti mnoštvo novih uređaja na CES-u s obzirom da je ovo prva godina da kineska tvornica ondje prezentira nešto. No, jedini novi smartfon koji su predstavili je drugačija varijanta već postojećeg uređaja the Xiaomi Mi Mix, a to je verzija u drugačijoj boji. Sada je uređaj dostupan u bijeloj keramičkoj boji koja nadopunjuje postojeće sve crne verzije telefona koji je najavljen još krajem listopada.

Ova nova varijanta u boji čini telefon manje sklonim pojavljivanju mrlja ili neurednog izgleda. Polirane plohe definitivno pomažu isticanju telefona, a kako se i očekivalo čine znatno bolji posao u prikrivanju neugodnih otisaka prstiju i mrlja koje imaju tendenciju prljanja većine uređaja.

Što se tiče specifikacija, ova varijanta ne razlikuje se od izvorne. Da ponovimo Xiaomi Mi Mix ima 6,4-inčni 1080 x 2040 IPS-LCD zaslon, Qualcomm Snapdragon 821 SoC, 4GB / 6GB RAM-a, 128GB prostora za pohranu, 16 MP stražnju kamera, 5MP prednju i Android 6.0 Marshmallow.

Osim toga, sve ostalo oko telefona je identično telefonu kojeg smo vidjeli najavljenog još u jesen. Ovaj uređaj, baš kao i izvorna crna verzija, bit će dostupan samo u Kini krajem ove godine. Dakle, morat ćete razmišljati o uvozu uređaja kada izađe.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.