Izašao BitDefender Enterprise Manager

Racunalo.com foto

S novim Enterprise Manager dodacima, osnovne komponente proizvoda mogu se istovremeno instalirati na čitave IP raspone, ukoliko je to potrebno, a automatski se pokreče početni korak za daljinsku instalaciju dodataka (instaliranje BitDefender Local Managmenta).


Upravljačka konzola sadrži pregršt dodatnih elemenata koji administratorima omogućavaju da s lakoćom prođu različite zadatke kod upravljanja mrežom: smišljen je novi zadatak koji podržava ponovno upućivanje računala korisnika BitDefendera na različite Enterprise servere; prozor s informacijama o antivirusnom statusu pruža veći uvid u antivirusni status korisničkog servera. Na posljetku, dodan je i čarobnjak (wizard) za importiranje i eksportiranje postavki proizvoda koji pojednostavljuje sigurnosnu kopiju podataka (backup) i migracijske procese.


“Načelno smo se potrudili da Enterprise Manager što je više moguće smanji količinu posla administratorima tako da pojednostavljuje i automatizira niz zaštitnih procesa. Ovaj program sjedinjuje mnoštvo praktičnih primjera koje smo naučili od naših korisnika te sam siguran da će biti jako dobro primljen”, ukratko je izjavio Adrian Petrisor, BitDefenderov Product Manager.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.