Ivvi V3 službeno sa 13 MP širokokutnom selfie kamerom

Fotografija članka: Ivvi V3 službeno sa 13 MP širokokutnom selfie kamerom

Od jeftinjaka pa sve do high-end pametnih telefona – sve ćete to naći u portfoliu kineske kompanije Ivvi koja je ovoga puta službeno predstavila smartfon jednostavnog i lako pamtljivog naziva – Ivvi V3.

Oglas

Zanimljivo je kako je Ivvi V3 predstavljen na zabavi koja se održala ni više ni manje nego na jahti, a tamo se pojavila i poznata kineska glumica Zhao Liying (Zanilia Zhao) koja je ujedno i ambasadorica ovog kineskog brenda.

Profiliran kao odličan selfie pametni telefon Ivvi V3 nudi 13 MP širokokutnu prednju kameru koja dolazi u paketu sa nizom značajki za savršeni selfie uradak. Od efekata za uljepšavanje fotografije, pa sve do popratne bljeskalice, ali i mogućnosti kamere da uhvati detalje selfie fotke čak i u uvjetima lošijeg osvjetljenja – ova bi kamera trebala zadovoljiti sve selfie fanove.

Od ostalih specifikacija Ivvi V3 za cijenu od nekih 235 američkih dolara nudi i veliki 5.5-inčni ekran HD rezolucije. Ovaj će se potpuno metalni pametni telefon prodavati u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji, a pokretat će ga nespecificirani 64-bitni procesor uparen sa 3 GB radne memorije.

Za autonomiju Ivvi V3 pametnog telefona služi baterija kapaciteta 3.200 mAh, a korisnicima je na raspolaganju 32 GB interne memorije za koju nije navedeno da li je dodatno proširiva MicroSD karticama. Stražnja kamera također raspolaže senzorom od 13 MP te se smjestila na gornjem lijevom kutu stražnjeg panela ovog pametnog telefona. Kao operativni sustav naveden je Android Nougat. Vrlo je vjerojatno da se ovaj pametni telefon neće pojaviti na drugim tržištima osim kineskog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.