Ivvi F2: još jedan solidni jeftinjak na smartfon sceni

Fotografija članka: Ivvi F2: još jedan solidni jeftinjak na smartfon sceni

Kineska je kompanija Ivvi službeno predstavila svoj najnoviji pametni telefon naziva Ivvi F2 koji će se prodavati po iznimno povoljnoj cijeni od nekih 58 američkih dolara.

Oglas

Nismo sigurni spada li Ivvi u Coolpadov brend ili je ovdje riječ o zasebnoj smartfon kompaniji, no jedno je sigurno, Ivvi F2 nije namijenjen korisnicima koji očekuju mnogo od svog pametnog telefona. Specifikacije su na razini svakog low-end uređaja, a dizajn za navedenu cijenu i nije tako loš.

Ivvi F2 krasi jednostavan dizajn, a njegovi su ključni dijelovi veliki ekran te potpuno metalno kućište koje na prvu djeluje sasvim solidno za jedan low-end pametni telefon. Po pitanju specifikacija Ivvi F2 donosi 5.5-inčni ekran HD rezolucije koji je prekriven 2.5D zakrivljenim staklom. Model ni proizvođač procesora nisu navedeni , no zna se da je riječ o četiri jezgre koje rade na taktu od 1.3 GHz. Korisnicima ovog low-end pametnog telefona na raspolaganju je 1 ili pak 2 GB radne memorije – ovisno o varijanti za koju se odluče.

Obje verzije Ivvi F2 pametnog telefona dolaze sa 16 GB interne memorije te VoLTE i Dual SIM (Dual Standby) podrškom. Ivvi F2 sa 1 GB radne i 16 GB interne memorije prodavat će se po cijeni od 58 američkih dolara, dok će ona malo jača varijanta sa 2 GB RAM-a koštati 87 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.