Ivica Mudrinić kupio 3000 dionica HT-a: borba protiv financijske krize?

Fotografija članka: Ivica Mudrinić kupio 3000 dionica HT-a: borba protiv financijske krize?

Ivica Mudrinić kupio 3000 dionica HT-a: borba protiv financijske krize?

Mudrinić je kupio 3000 redovnih dionica HT-a po cijeni od 193,20 kune po dionici, te sada posjeduje ukupno 4569 dionica HT-a.

”U ovom trenutku sveopće gospodarske neizvjesnosti i krize, kupnjom dionica kompanije kojoj sam na čelu želio sam čvrsto i jasno iskazati svoje povjerenje u vrijednost i uspješno poslovanje T-HT-a danas i u budućnosti. Moje uvjerenje u kvalitetu i potencijale T-HT-a na istoj je razini danas, kada je cijena dionice na do sada najnižoj razini, kao i kada sam kupovao dionice po najvišoj cijeni”, izjavio je Ivica Mudrinić o motivima kupnje HT-ovih dionica.

A mi ćemo na ovo dodati kako logika i inače nalaže da se dionice kupuju kada je cijena niža, a prodaju kada im je cijena viša. Zašto su one, kako Mudrinić kaže, na do sada najnižoj razini, trebalo bi pitati poduzetnike ili brokere bliske kompaniji. S druge strane, u kriznim vremenima ta se ista financijska kriza odnosi na sve, kako na predsjednike Uprava tako i na prosječne građane Lijepe naše koji u takvim trenucima razmišljaju u prvom redu o egzistenciji, a ne dionicama. Hoćemo li zadržati istu plaću, posao, hoćemo li moći otplaćivati kredite ili školovati djecu, to su pitanja na koje većina želi (pozitivan) odgovor.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.