Ivan Mladenović novi Allied Telesisov country manager za područje Balkana

Fotografija članka: Ivan Mladenović novi Allied Telesisov country manager za područje Balkana

Allied Telesis, pružatelj sigurnosnih globalnih IP/Ethernet rješenja, postavio je Ivana Mladenovića za novog country manager-a za regiju Balkana (Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija i Grčka).

Oglas

U tom svojstvu Ivan Mladenović će biti odgovoran za prihode i razvoj Allied Telesis-ovog biznisa u ovim zemljama. Ivan Mladenović će također biti zadužen za razvoj i održanje prodajne mreže, distributera kao i za druge članove prodajnog kanala.

Ivan Mladenović novi Allied Telesisov country manager za područje BalkanaIvan Mladenović je viši ICT menadžer s više od 7 godina iskustva u umrežavanju i upravljanju proizvodima, najdjelotvorniji u ulozi vođe koji raste, naprednom razmišljanju u organizaciji, s naglaskom na stvaranje novih mogućnosti, izgradnju i upravljanje odnosa s klijentima, i obuke/mentorstva ljudi koji bi nadmašili konkurenciju.

Ivan Mladenović se nalazio na poziciji direktora odsjeka za umrežavanje u kompaniji Pakom doo, system engeneer-a u tvrtkama Infocom doo i Ekstrem doo, i od skoro na mjestu predstavnika prodaje tvrtke D-Link za Srbiju i Crnu Goru.

Regija Balkana je jedno od naših najvažnijih tržišta u CEE regiji, te će s Ivanom kao novim kadrom u timu Allied Telesis to dati daljnji poticaj za naš rast,” rekao je Miodrag Šundić, direktor prodaje, CEE regije Allied Telesis-a. “Iz perspektive kupca njegovo iskustvo na tržištu Srbije i Crne Gore bit će dragocjena dopuna našem timu.”

Allied Telesis je vrlo cijenjen u Europi, s poviješću dugom preko 25 godina”, rekao je Ivan Mladenović. “Uvjeren sam da će uz kvalitetu i vrijednost naših proizvoda, kao i uz filozofiju vrhunske usluge prema kupcima, nastaviti davati uspješne rezultate na dinamičnim Balkanskim tržištima.”

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.