Ivan Belić u SAP ponovo na poziciji Product Managera

Racunalo.com foto

Kao najbolji poznavatelj novog SAP-ovog produkta SAP All-In-One ERP rješenja namijenjenog manjim i srednjim tvrtkama, Ivan će kroz svoju poslovnu funkciju unaprjeđivati funkcionalnosti SAP rješenja, osiguravati podršku partnerima u izradi, integraciji i certifikaciji SAP All-In-One paketa, osiguravati kontinuiranu tehnološku i poslovnu integraciju, te podupirati rad u okruženju Savjetodavnog centra za maloprodaju i veleprodaju – Retail Hub.


Ivan je završio Ekonomski fakultet u Osijeku, a trenutno se nalazi na Poslijediplomskom studiju Sveučilišta u Zagrebu. Završio je mnogobrojna SAP-ova školovanja, sudjelovao je na ključnim SAP-ovim tehnološkim i poslovnim konferencijama i certificirani je SAP konzultant za SAP NetWeaver platformu. Autor je brojnih tehnoloških projekata i rješenja, u ulozi arhitekta Netweaver platforme. Aktivno sudjeluje u inovativnim strateškim projektima sa ciljem korištenja svih tehnoloških dostignuća i napredaka (RFID; Mobile Application, XML SAP Interface, SAP Enterprise Portal…), a sa svrhom unaprjeđenja poslovanja i poslovnih rezultata. Ivan se u SAP vratio iz Plivinog GBS-IT-a gdje je s radom započeo 2005. godine. Svoj rad posvetio je poslovnom projektiranju za novu SAP-ovu inicijativu All-In-One, te se usredotočio na korisnike manjih i srednjih tvrtki. Ivan ima više od 10 godina iskustva s raznim informatičkim tehnologijama, od Unixa do Windowsa. Glavni interesi su mu integracija poslovnih procesa i tehnologije, uz iskorištavanje SAP-ove platforme NetWeaver i modela najbolje poslovne prakse kojega SAP uspješno koristi zadnjih godina.


„Moj dolazak na funkciju razvoja proizvodnih paketa odnosno Product Managera potvrda je mog dugogodišnjeg rada u SAP okruženju te svojevrsna pohvala mojim doprinosima u tehnološkom razvoju aplikacija, platformi i primijeni tehnologije u korist poslovanja. Drago mi je što ću raditi sa kolegama čiji rad već poznajem te što ću direktno doprinositi snažnom prodoru na tržište manjih i srednjih tvrtki, čiji rad i poslovne aplikacije kreiram, unaprjeđujem i integriran posljednih godina.“ izjavio je Ivan Belić, Product Manager, SAP d.o.o..


SAP All-In-One ERP rješenje namijenjeno je manjim i srednjim tvrtkama te je lokalizirano za hrvatsko tržište. Rješenje je u potpunosti prilagođeno pozitivnim propisima i zakonitostima Republike Hrvatske. Osim toga funkcionalnosti ovoga rješenja su u cijelosti prilagođene potrebama manjih i srednjih tvrtki, dok posebnost predstavlja mogućnost nadogradnje osnovnog paketa sa specifičnim industrijskim rješenjem SAP-ovih partnera i kao takvo maksimalno prilagođenima potrebama manjih i srednjih tvrtki. Sukladno poslovnim planovima i strategiji SAP-a kako globalno tako i lokalnim najava korporacije, SAP osnažuje i tim koji će u potpunosti biti posvećen razvoju i implementaciji paketa SAP All-In-One ERP. U timu će u prvoj fazi, osim Ivana Belića aktivno sudjelovati Ninoslav Matić – SME i partner menadžer te Marko Biljan, direktor marketinga i odnosa s javnošću.„Ivanov povratak u SAP snažno će utjecati na strateške odrednice SAP-a za 2007. godinu i ostvarenje zadanih poslovnih ciljeva. Kako je tržište manjih i srednjih tvrtki, tržište u kojemu SAP ima namjeru snažnog prodora, uvjereni smo u naše mogućnosti i uspjehe. Kvaliteta rješenja, velik broj SAP-ovih partnera, osnažen broj certificiranih stručnjaka, te kvalitetan interni tim profesionalaca upravo predstavljaju garanciju pružanja vrhunskih usluga korisnicima manjih i srednjih tvrtki. Brojne prednosti i funkcionalnosti koje ćemo omogućiti budućim korisnicima SAP All-In-One ERP-a, Ivan će sukladno svojem dugogodišnjem iskustvu, uvjeren sam, i odlično realizirati. Veselim se njegovom povratku, i nadalje dobru prihvaćenost od strane kolega.“ riječi su Igora Dropulića, direktora SAP-a.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.