IUNI U4: dolazi flagship sa 6 GB RAM-a i odličnim dizajnom

Fotografija članka: IUNI U4: dolazi flagship sa 6 GB RAM-a i odličnim dizajnom

U današnjem svijetu pametnih telefona IUNI je tek mala „riba“ koja pliva u moru prepunom razvikanih i zaista odličnih brendova koji su svoju dobru reputaciju zaslužili smartfonima odlične cijene i kvalitete.

Oglas

No, bilo kako bilo svatko mora od nečega početi, i svatko ima priliku promijeniti svoju poslovnu strategiju i proizvode i time postati bolji i konkurentniji na tržištu. Tako bi i IUNI U4 mogao biti njihova najnovija flagship perjanica.

Na dnu ovog pametnog telefona nalaze se kapacitivne tipke koje su kao i ostatak ekrana prekrivene 2.5D zakrivljenim staklom koje je obrubljeno metalnim okvirom  što svakako na prvu odaje da se ovdje radi o uređaju visoke klase. IUNI U4 je sa 7 mm debljine svakako jedan od tanjih flagshipa, a zanimljivo je kako na svom najtanjem dijelu ovaj uređaj mjeri tek 3.6 mm.

IUNI U4 dolazi sa 5.2-inčnim Sharp LTPS ekranom FHD rezolucije, dok se ispod haube skriva najnoviji Qualcomm Snapdragon 820 procesor koji je svojevrsni standard za flagship uređaje današnjice. Osim ovog procesora tu je i 4 ili pak 6 GB radne memorije te 64 ili 128 GB interne memorije, tako da korisnici imaju što izabrati. Na fotografskom području ovaj flagship smartfon raspolaže 13 MP glavnom kamerom smještenom sa stražnje strane uređaja, a tu je i senzor otiska prsta smješten sa strane te USB Type C port.

Saznali smo kako će se ovaj pametni telefon sa 4 GB RAM-a prodavati po cijeni od 306$, dok će verzija sa 6 GB RAM-a koštati 382$. Sviđa nam se ovaj zanimljivi dizajn uređaja, a ni specifikacije ne zvuče loše. Jedva čekamo službeno predstavljanje i otkrivanje još pokojeg detalja o ovom flagshipu.

IUNI U4

iuni-u4

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.