itSoft automatizirao provizioniranje i naplatu IT infrastrukture

Fotografija članka: itSoft automatizirao provizioniranje i naplatu IT infrastrukture

Tvrtka itSoft završila je provedbu projekta “Automatizacija procesa provizioniranja i naplate IT infrastrukture“, koji je sufinanciran sredstvima iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda EU u sklopu programa za razdoblje 2007.- 2013. godine.

Oglas

Ovaj će vrijedan projekt omogućiti da korisnici mogu samostalno kreirati zahtjev za potrebe svoje IT infrastrukture. Suvremen proces sada se odvija putem za tu priliku posebno razvijenih internetskih stranica. Nakon izbora željenih informatičkih resursa sustav će iz kataloga proizvoda izraditi ponudu i ponuditi nekoliko oblika plaćanja.

Nakon autorizacije plaćanja putem kartica ili ručnog odobrenja ovlaštenih zaposlenika itSofta, pokrenut će se automatsko provizioniranje to jest dobavljanje infrastrukture. Po završetku niza procesa, korisniku će se elektroničkim putem poslati pristupni parametri te će moći započeti s korištenjem svoje infrastrukture. Na kraju će svaki korisnik postati vlasnikom administratorskog korisničkog računa.

Inače, ovaj je projekt vrijedan 1.370.160 kuna, od toga je iz stiglo 740.712 kuna.

Drago nam je da je ovako velik projekt iza nas i da smo ga uspješno završili. Osnovni cilj bio je skratiti cijeli proces koji prosječno traje dva ili tri dana i zahtijeva mnoštvo dokumentacije te interakcije velikog broja zaposlenika na svega pet ili deset minuta koliko korisniku treba da unese sve potrebne podatke. Vjerujemo da će to uvelike olakšati poslovanje našim klijentima.
– Krešo Troha, član Uprave tvrtke itSoft

Ovim se itSoftovim projektom omogućava značajno poboljšanje i unifikacija poslovnih procesa te učinkovitosti organizacije i sustava, kao i mjerenje kvalitete usluge, povećanje dosega tržišta i broja zaposlenih u svrhu daljnjeg razvoja informacijskih sustava. Također, projekt će i povećati konkurentnost domaćih IT tvrtki na međunarodnom tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.