iTranslate – jedna od najboljih aplikacija za prevođenje i na iPadu

Fotografija članka: iTranslate – jedna od najboljih aplikacija za prevođenje i na iPadu

Ako koristite Appleov iPhone uređaj, tada ste se vjerojatno susreli i s iTranslate prevoditeljem. Od sada je aplikacija dostupna i na iPad tabletima.

Oglas

Nešto slično ima Android, točnije Samsung Galaxy S4, a oni to nazivaju S Translator aplikacijom. Nova iTranslate aplikacija je do sada bila privilegija samo iPhone smartfona, a od sada će i vlasnici iPad tableta moći uživati u blagodatima prevođenja koje omogućuje iTranslate.

Ono što je važno korisnicima je informacija kako je iTranslate aplikaciju razvio SonicoMobile, a odnedavno je dobila i veliku nadogradnju za novi Appleov iOS 7 operativni sustav. Sam izgled i dizajn su čišći, vizualni dojam je bolji, a sama aplikacija odrađuje „text to speech“ prijevode na čak 70 jezika.

iTranslate nije samo običan prevoditelj, aplikacija prepoznaje i pokrete ruku kao primjerice „swipe“ slijeva na desno, ali i prepoznaje i glasovne komande. Sama aplikacija ima vrlo bogat rječnik, a isto tako vam omogućuje da sami predložite određene prijevode koji će se upisati u bazu. Zgodna opcija je i npr. mogućnost pretvaranja običnih u Latin karaktere.

iTranslate aplikacija je besplatna i ako ste vlasnik iPhonea ili iPada možete je besplatno već sada downloadati s . Postoji i ona plaćena inačica koja će ukloniti sve oglase, aktivirati Siri glasovno prepoznavanje i još neke zanimljive dodatke.

iTranslate

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.