IT Sistemi i Evision se udružili, zajedno nude ECM rješenja u regiji

Fotografija članka: IT Sistemi i Evision se udružili, zajedno nude ECM rješenja u regiji

Dvije hrvatske IT tvrtke u domeni upravljanja poslovnim sadržajem (en. Enterprise Content Management, skraćeno ECM) od danas više neće biti konkurenti već – partneri.

Oglas

Ovi pioniri regionalnog tržišta u stvaranju rješenja za upravljanje dokumentima, poslovnim procesima i korporativnim sadržajem udružili su znanje, viziju i kompetencije kako bi postali jedinstveni „one stop shop“ pružatelj širokog spektra proizvoda i usluga za sve koji traže sveobuhvatno IT rješenje za dokumente i poslovne procese. U praksi to znači da od danas nastupaju kao suradnici na svakom budućem natječaju ili projektu.

Ovo je jedinstveni primjer da dvije informatičke tvrtke istih djelatnosti udružuju poslovanje u svrhu zajedničkog pružanja dodane vrijednosti korisnicima, nasuprot čestih “preuzimanja” manjih tvrtki radi proširenja portfelja.

Regionalno tržište ovim potezom dobiva pružatelja potpune usluge ECM rješenja neovisno o tehnologiji, veličini implementacije i specifičnosti potreba. Jamstvo kvalitete i pouzdanosti osigurava 50 stručnih i certificiranih djelatnika, 17 uspješnih godina kontinuiranog rada u ECM području te vlastita rješenja i dugogodišnji partnerski odnosi s najznačajnijim međunarodnim kompanijama IT industrije kao što su Microsoft, EMC, IBM, Kofax, Abby, K2, Alfresco i Xyzmo.

IT Sistemi i eVision do sada su individualno uspješno poslovali s brojnim gospodarskim subjektima u regiji među kojima su sve vodeće banke, osiguravajuća društva, telekomi, poduzeća industrije robe široke potrošnje i tijela državne Uprave. Ukupni godišnji prihod dviju tvrtki za 2014. godinu iznosi preko 3 milijuna eura.

Posebno ističu da su dvije tvrtke interno već počele dijeliti znanje, iskustvo i strategiju kojom će ostvariti sinergijski učinak na tržištu te sa zadovoljstvom dodaju da se već primjećuju pozitivni efekti .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.