Istraživanje pokazuje bitnost Netflix kompatibilnosti

Fotografija članka: Istraživanje pokazuje bitnost Netflix kompatibilnosti

Kaže Netflix da pomaže i u traženju srodne duše

Oglas

Ako tražite srodnu dušu, dovoljno je pogledati koje su vam serije zajedničke, tako barem kaže Netflix. Proveli su istraživanje na više od 1000 Amerikanaca u dobi između 18 i 39 godina i došli su do sljedećih rezultata.

Prema rezultatima ispitivanja su vidjeli da je skoro trećina (27%) rekla kako im je kompatibilnost u gledanju serija izrazito bitna. Oko 13% je reklo da bi im bilo dovoljno da pozovu nekoga na spoj samo ako otkriju da druga strana prati iste serije kao i oni.

Istraživanje pokazuje koliko je bitna Netflix kompatibilnost

Kao što je službeno “tek kada se vidi na Facebooku”, tako je i dijeljenje Netflix računa jedan od ozbiljnijih koraka naprijed. Više od polovice ispitanika je reklo da im to predstavlja ozbiljan korak u vezi, a njih 17% je reklo da će pričekati s dijeljenjem računa do vjenčanja ili barem do zaruka.

A koliko je Netflix bitan i u braku, pokazuje da čak 72% ispitanika koji su u braku i gledaju Netflix, smatraju to najzabavnijim načinom provođenja vremena.

Istraživanje pokazuje koliko je bitna Netflix kompatibilnost_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.