ISTRAŽILI SMO: pregled svih tarifa, pretplata i akcija u zimi 2014/2015

Fotografija članka: ISTRAŽILI SMO: pregled svih tarifa, pretplata i akcija u zimi 2014/2015

Na jednom mjestu, sve tarife, sve akcije i sve promocije – nikada nije bilo lakše odabrati! Prvi u Hrvatskoj uspoređujemo ponude telekom operatera i to na više razina!

Oglas

Dragi čitatelji, znamo kolika vam je muka računati koje tarife ima određeni operater i koliko su mnoge od njih nerazumljive i teško napisane. Zato smo pripremili pregled trenutno dostupnih akcija i tarifa koje obuhvaćaju sve naše operatere.

Bacite pogled s vremena na vrijeme na ovaj članak, stavite si ga u bookmarks, Evernote ili spremite u favorite jer ćemo tijekom zime redovno pratiti sve tarife i promocije koje pružaju domaći operateri. Ako se dogodi izmjena, objavit ćemo je i staviti oznaku datuma zadnje izmjene pored članaka.

Ovu seriju članaka napisali smo neovisno, objektivno prema raspoloživim podacima, u komunikaciji s telekomima, te u najboljoj namjeri, a kako bi vam pomogli u odabiru svojih novih paketa, tarifa i uređaja. Za sva pitanja nam se također slobodno obratite u komentarima, bilo ovdje na portalu ili na drušvenim mrežama – Facebooku, Twitteru, Google+…

(datum objave: 3. prosinca)

(ažurirano: 17. prosinca)

(ažurirano: 17. prosinca)

(ažurirano: 17. prosinca)

(datum objave: 8. prosinca)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.