Isprobajte Maxthon (beta) inačicu web preglednika

Fotografija članka: Isprobajte Maxthon (beta)  inačicu web preglednika

Razlikuje se izgledom, i poziva pažnju korisnika nizom dodatnih funkcija.Neke dodatne funkcije uključuj aplikacijske alate za rad s RSS-newsletterima i integriranim download manager, kartično pregledavanje i preuzimanje datoteka istovremeno s nekoliko web-stranica bez otvaranja novog prozora.

 

U sadašnjoj Beta inačici Maxthon uključene su podrške za geste "miša", i pojednostavljenje upravljanja glavnih funkcija preglednika. Ažurirana aplikacija također podržava prijenos podataka pomoću miša. Uz ovu funkciju, korisnik može lakši premjestiti označeni tekst u adresu ili niz za pretraživanje, itd.

U dijaloškom okviru «Početak» nalazi se nova opcija «Zadnji Tab», čime se vraćaju podaci iz prethodne stranice. Maxthon  pruža čišćenje cache, brisanje popisa posjećenih web stranica, cookies i druge stvari vezane uz osobne podatke. Podaci mogu biti uklonjeni automatski ili ručno. Korisnik može odrediti točno koje podatke želi ukloniti.

Pozornost nude i filtri oglasa, dizajnirani da blokiraju baner oglase i pop-upove naprednim postavkama alatne trake. Zatim, tu je alat za konfiguriranje mnogostrukih proksija poslužitelja za pristup različitim resursima, i podrška za skinove i plug-ins. Kod preuzimanja datoteka omogućeno je  da nastavite prekinuto preuzimanje podataka s FTP-poslužitelja.

Ovaj Internet preglednik do sada je preuzet više od 400 milijuna puta u cijelom svijetu. Zašto ga i vi ne bi preuzeli i isprobali.
Podržava mnoge jezike i naravno, Hrvatski.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.