Isprobajte iOS 11 bez da čekate na iPhone 8

Fotografija članka: Isprobajte iOS 11 bez da čekate na iPhone 8

Apple nam je pokazao koji novi proizvodi dolaze. A znamo da dolazi i novi iOS 11, službeno sa iPhoneom 8 u jesen 2017., a neslužbeno je već tu.

Oglas

Za one koji su u Appleovom programu za razvojne programere, iOS 11 Developer Preview je već dostupan. Ako se želite prijaviti za ovu uslugu morate izdvojiti 99$ godišnje. Usluga je izvrstna naime za razvojne programere 😁 jer nudi prilagođavanje aplikacija na kojima radite za nadolazeće verzije operativnog sustava.

Druga opcija bit će dostupna široj javnosti u vidu iOS 11 Beta verzije i dolazi u idućih nekoliko tjedana. Uključivanje u beta program je potpuno besplatno i možete to učiniti . Čim iOS 11 Beta bude dostupan, dobit ćete obavijest.

Službena nadogradnja na iOS 11 će izaći uz u jesen 2017. Uređaji koji su kompatibilni sa iOS 11 su ili noviji, , , 2 i noviji,  5. generacije i noviji te iPod Touch 6. generacije.

Imajte na umu da i iOS 11 Developer Preview i iOS 11 Beta nisu finalne verzije te imaju još bugova. Ako vam je to jedini uređaj i stabilnost vam je presudna, ne savjetujem da čekate službenu nadogradnju u rujnu.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.