Iskon uveo simpatične bicikle kao službeno prijevozno sredstvo!

Fotografija članka: Iskon uveo simpatične bicikle kao službeno prijevozno sredstvo!

Inovativna kompanija Iskon napravila je iskorak u jedno posve drugačijem smjeru – svoj su vozni park obogatili za dva simpatična narančasta gradska bicikla.

Oglas

Ova su “ekološka vozila na dva kotača” odnedavno dio voznog parka Iskonovog sjedišta u Zagrebu. Prvi tjedni inicijative rezultirali su učestalim korištenjem od strane zaposlenika, koji službene bicikle po želji koriste kao prijevozno sredstvo za kraće gradske relacije. Bez obzira na to radi li se o odlasku do korisnika, na sastanak ili po gablec, bicikli se jednostavno rezerviraju putem kalendara tvrtke, a mogu se koristiti i izvan radnog vremena ili tijekom vikenda.

„Kao moderna i dinamična tvrtka s prosječnom dobi zaposlenika od 32 godine, zadovoljstvu  radnim uvjetima i okolinom posvećujemo posebnu pažnju. Podršku ovom projektu su dali svi odjeli u tvrtki, od ljudskih resursa i zaštite na radu do logistike, koja je zadužena za održavanje službenih bicikala. U trenutnoj pilot fazi imamo dva bicikla, a sukladno budućem interesu i potrebama spremni smo povećati njihov broj“, pojašnjavaju u Iskonu.

ISKON uveo simpatične bicikle kao službeno prijevozno sredstvo

Na realizaciju ideje Iskonovce je potaknulo nedavno sponzorstvo Pedalafesta, događanja koje promovira bicikl kao idealno gradsko prijevozno sredstvo. „Bilo je zanimljivo čuti iskustva gostiju iz zemalja u kojima je razvijena kultura bicikliranja, no zasad nam nije poznato postoji li i u Hrvatskoj još tvrtki koje u voznim parkovima na raspolaganju imaju službene bicikle.“, zaključuju u Iskonu. Ističu i da su zadovoljni inicijalnim odazivom zaposlenika koji su, u slučajevima u kojima je to moguće i prikladno, službene automobile samoinicijativno odlučili zamijeniti – biciklima.

Pozdravljamo ovu  , inače prijatelja Racunalo.com portala, koji su se odlučili za bicikle – ekološki, ekonomični i zdravi gradski prijevoz. Otkrit ćemo vam i malu tajnu – u našoj redakciji već godinama intenzivno koristimo bicikle kao prijevozno sredstvo, uštede su ogromne…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.