Iskon.TV aplikacija nadograđena i povezana s Jumbo emailom, i još ponešto

Fotografija članka: Iskon.TV aplikacija nadograđena i povezana s Jumbo emailom, i još ponešto

Na predbožićnom druženju s novinarima Iskon je danas u neformalnom tonu predstavio novitete – dograđena je Iskon.TV aplikacija i povezana s Jumbo emailom.

Oglas

Ukratko, nova Iskon.TV aplikacija sada ima i neke nove funkcionalnosti kao što je Snimalica, a što je do sada bila privilegija samo Iskon.TV korisnika. Snimalica služi za naknadno gledanje TV-a. Zgodna je opcija i virtualni daljinski upravljač koji govori sam za sebe, kao i opcija “Gledaj na TV-u” koja će vam prebaciti sadržaj s aplikacije na TV zaslon.

Iz Iskon videoteke možete odabrati jedan od 2.000 filmova, kao i pogledati trailere kako bi uopće vidjeli o čemu se radi u filmu. Dobro će vam doći i potpuni programski vodič.

Iskon.TV aplikacija je dostupna za Android i iOS operativne sustave, a kako su nam rekli Iskonovci posebno je razvijena za smartfone, a posebno za tablete. Sve potrebne podatke ćete pronaći na adresi .

Spomenimo kako su u pakete usluga dodani i novi kanali, gledanje snimljenih sadržaja s pomakom od 48 sati, kao i opcija “Moje snimke”. Detaljnije u press objavi niže.

Iskon.TV aplikacija

Press objava

U Iskon.TV aplikaciji za mobilne uređaje od danas će, obzirom na nove funkcionalnosti, uživati svi korisnici Iskon.TV-a. Na raspolaganju su im Snimalica za naknadno gledanje sadržaja na TV-u, virtualni daljinski upravljač, opcija „Gledaj na TV-u“ za prebacivanje programa na  televizijski zaslon i pregled sadržaja Iskonove bogate videoteke s opisima te video trailerima više od dvije tisuće filmova. Tu je i potpuni programski vodič koji je, zajedno s demo-kanalima 24sata TV te TV Student, dostupan i nekorisnicima Iskonovih usluga. Redizajnirana je aplikacija postala još jednostavnija za korištenje. Dostupna je svim korisnicima iOsovih i Androidovih mobilnih i tablet-uređaja, ali i kao mrežna aplikacija na adresi .

Dodatna naplatna opcija aplikacije, Iskon.TV Player, također je osvježena novim funkcionalnostima i programima. Ona sada omogućuje gledanje 20 televizijskih kanala u svojem osnovnom paketu, a novododani kanali Sportklub 1, 2 i 3 te Eurosport 2 najviše će razveseliti sportske fanove. Svi korisnici prepoznat će prednosti gledanja snimljenih sadržaja s pomakom od 48 sati. Opcija „Moje snimke“ omogućuje lakše upravljanje i pregledavanje snimljenih sadržaja. Cijena Iskon.TV Playera ostala je jednaka i iznosi 25,40kn mjesečno za osnovni paket.

„Iskonove korisnike smatramo aktivnim sudionicima u razvoju, implementaciji i nadogradnji usluga. Oni sami biraju kada će, putem kojih kanala i koje točno sadržaje gledati. Nadograđena aplikacija, koju smo premijerno predstavili još početkom 2011. godine, upravo im to omogućuje. Sa zadovoljstvom mogu konstatirati da su se Iskonovci davno odrekli statusa tzv. ‘couch potatoesa’, a danas predstavljene nadogradnje Iskon.TV aplikacije dodatno će im pomoći da sami budu režiseri svojeg slobodnog vremena, tj. onog dijela koji odluče provesti pred televizorom“, izjavio je Iskonov CEO Saša Kramar.

Na konferenciji za medije Kramar je s Iskonovim CTO-om Mariom Vojvodom predstavio još jednu uslugu za korisnike Iskon.TV-a. Riječ je o integraciji poznatog cloud-servisa Jumbo s Iskon.TV-om, putem kojeg je moguće pregledavati foto i video sadržaje pohranjene u vlastiti Jumbo cloud storage. Iskon je omogućio i dijeljenje Jumbo sadržaja među svojim TV korisnicima te kao prvi operater čiji je cloud-servis dostupan na TV-u još jednom potvrdio status inovatora na tržištu. Putem Iskon.TV prijemnika korisnici su u mogućnosti pregledavati sadržaje u svim široko korištenim foto i video formatima, a na Iskon.TV ih prebacuju jednostavnim odabirom opcije „Dodaj u TV“ na svojem korisničkom računu na http://jumbo.iskon.hr.

Korisnici Jumbo Boxa i Jumbo Powerboxa nedavno su dobili još više prostora za pohranu po još povoljnijim naknadama. Jumbo Box je sa 100GB prostora za pohranu sada dostupan po cijeni od 25kn mjesečno, dok je cijena Jumbo Powerboxa (300GB prostora) sada 75kn mjesečno.

Televizijska ponuda Iskona obogaćena je novim filmskim kanalom Kino TV te programskim paketom TV Pink, koji čini 12 tematskih Pink kanala. Promotivno razdoblje dostupnosti spomenutih kanala bez naknade završava 2. siječnja, kada će filmski kanal Kino TV postati dostupan kao samostalni naplatni program, za kojeg će uz ugovornu obvezu biti potrebno izdvojiti 4,99kn mjesečno. Mjesečna naknada za TV Pink paket uz ugovornu obvezu iznosit će 35kn. Od početka sljedeće godine Osnovni paket Iskon.TV-a bit će dodatno obogaćen i popularnim Discovery TLC kanalom. Uz sve navedeno, zaista je lako biti režiser svojeg slobodnog vremena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.