Iskon postao prvi broadband telekom u Hrvatskoj

Racunalo.com foto

“Zašto broadband? Globalna je tendencija da telekomunikacijske usluge ubrzano prelaze na internet tehnologije. Na području interneta Iskon je već godinama lider na tržištu i nema sumnje da smo tu u značajnoj prednosti pred drugim operatorima. Ta nam prednost širom otvara vrata prema broadbandu i zbog toga nam je cilj pozicionirati se kao prvi broadband telekom u Hrvatskoj”, rekao je Damir Sabol, predsjednik Uprave Iskona na konferenciji za novinare.


Repozicioniranje u broadband telekom prati i adekvanta promjena vizualnog identiteta s kojom će se kompanija, njezini ciljevi i vrijednosti moći identificirati te koja će korisnicima omogućiti identifikaciju branda s tvrtkom i njezinim proizvodima i uslugama. U skladu s promjenom vizualnog identiteta kreirane su i nove korporativne web stranice dostupne na poznatoj adresi .


Iskon, u skladu s repozicioniranjem, uvodi i atraktivnu broadband uslugu – Iskon DUO koja je u ovom trenutku dostupna u četiri najveća grada (Zagreb, Rijeka, Split i Osijek). Radi se o usluzi koja objedinjuje brzi pristup internetu korištenjem ADSL2+ tehnologije i naprednu telefoniju. U usporedbi s cijenama usluga drugih operatora, korisnik Iskon DUO usluge na internetu i telefonu može uštedjeti oko 30%, a za te dvije usluge dobit će samo jedan račun.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.