Iskon vas upozorava – “Ne daj babi s kolačima da prođe!”

Fotografija članka: Iskon vas upozorava – “Ne daj babi s kolačima da prođe!”

Kako bi privukle nove korisnike, hrvatske tvrke na različite načine privlače pažnju medija. Iskon se odlučio za kampanju “Ne daj babi s kolačima da prođe”.

Oglas

Kako bi promovirao svoje jesenske pogodnosti, Iskon je u suradnji s marketinškim agencijama Utorak i Lab 360, osmislio kampanju pod nazivom Ne daj babi s kolačima da prođe. Novom kampanjom Iskon poziva sve nove, ali i postojeće korisnike, da iskoriste jednu od dvije atraktivne pogodnosti: kupovinu tableta Vivax po cijeni već od 39 kuna ili 50% popusta na tri mjesečne naknade.

Jesenske pogodnosti vrijede za sve nove korisnike koji uzmu DUO ili TRIO paket, ali i za postojeće Iskonovce koji se odluče za neki veći paket usluga uz ugovornu obvezu. Cijena tableta ovisi o paketu. Za sve koji odaberu ona je najniža i iznosi jednokratno 39 kuna, a za ostale pakete cijena tableta se mijenja ovisno o cijeni paketa. Korisnicima koji se odluče za popust na mjesečnu naknadu dodijelit će se popust u iznosu 50% naknade paketa kojeg odaberu, prva tri mjeseca. Akcija traje do 18. prosinca 2013., a u slučaju tableta do isteka zaliha.

Iskon - Ne daj babi s kolačima da prođe

„Iskon u svemu što radi želi biti drugačiji pa se tako nastojimo i svojim reklamama izdići iznad prosjeka i ono najvažnije, uvijek nastojimo zabaviti gledatelje. Nakon prošlogodišnje kampanje „Ostani svoj“ za koju smo, osim simpatija gledatelja, osvojili i strukovnu nagradu Ideju X, i ove godine ćemo kampanjom posve sigurno iznenaditi, nasmijati i zabaviti gledatelje. Upoznat ćete našu dragu baku s kolačima koja simbolizira odlične prilike koje u životu propuštamo jer smo opterećeni raznim stvarima. Redatelj Miroslav Terzić i Jakov Vilović, kreativni direktor agencije Utorak, kreirali su svijet simpatičnog i nespretnog Ivana čije nevolje pratimo kroz tri televizijska spota.“, pojasnila je koncept marketinške kampanje, Zrinka Topalušić Paleka, voditeljica marketinga u Iskonu.

Svoj paket usluga koji im najviše odgovara korisnici mogu potražiti na Iskonovim web stranicama uz pomoć ili nazvati na besplatan broj 0800 1000.

Iskon - Ne daj babi s kolačima da prođe

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.