Iskon.Mobile ljetni foto natječaj – osvoji 3 odlična smartfona za sebe i svoje prijatelje

Fotografija članka: Iskon.Mobile ljetni foto natječaj – osvoji 3 odlična smartfona za sebe i svoje prijatelje

Što, osim prijateljstva i ljubavi prema modi, spaja chic prijateljice Petru Kurtelu, Igrajnu Vargek i Anu Bacinger? Ujedinjenim snagama ove će djevojke odabrati pobjednika ili pobjednicu Iskon.Mobile foto natječaja „Nas 3“, koji se do kraja srpnja odvija na Instagramu.

Oglas

vam preporučuje – iskoristite ljeto za zajedničko fotografiranje ili selfie s još dvoje prijatelja, pokažite svoju kreativnost i osvojite čak tri mobitela iz Iskonovog webshopa, po jedan za svaku osobu s prijavljene fotografije. Za sudjelovanje je dovoljno javno objaviti zajedničku fotku uz korištenje hashtagova #nas3 #iskonovci do 31.7.2017. godine.

Djevojke iz žirija će na kraju natječaja odabrati najbolju i najkreativniju fotografiju, a trojcu s iste će pripasti tri smartphone-a iz : Xiaomi Redmi 4A, Huawei P9 Lite 2017 i Samsung Galaxy J3.

Ljeto je počelo vrlo dinamično za članice žirija Iskon.Mobile natječaja. Glumica Petra Kurtela je u visokom stadiju trudnoće i uskoro očekuje bebu, Igrajnin dućan „Iggy“ je predstavljao modne novitete na odličnom Design Districtu, dok se Ana Bacinger vratila s kraćeg odmora na kojem je proslavila pobjedu na Urban Make Over natječaju, koji joj je donio ulaznicu za Story Hall of Fame, naše najveće okupljanje celebrityja. Nakon zajedničkog druženja i razmjene novosti, tri prijateljice su spremno prihvatile izazov i snimile nekoliko selfieja za Iskon.Mobile.

Zašto baš troje?

Uvijek prijateljski nastrojen telekom Iskon ušao je u svijet mobilne telefonije i predstavio univerzalnu Iskon.Mobile tarifu za svoje korisnike. Jedna od prednosti odlične mobilne tarife je dobivanje besplatnih dodatnih gigabajta prometa, minuta razgovora i količine SMS poruka kroz međusobno umrežavanje Iskonovaca. Dovođenjem dva prijatelja u Iskon.Mobile, svaki Iskonovac tako na raspolaganju ima 6 GB prometa te 3000 jedinica za razgovore i SMS-ove, uz što dodatno dolazi još 1 GB namijenjen popularnim chat servisima (Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram) te čak 10 sati za gledanje TV sadržaja u pokretu putem Iskon.TV Player aplikacije te neograničeno unutar dometa Wi-Fia.

Osim toga, pretplatnička tarifa za samo 120 kuna dolazi bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva. Također, uz Iskon.Mobile svaki Iskonovac dobiva trajni popust do 45 kn/mj na Iskonove dodatne usluge. Iskon.Mobile mogu odabrati korisnici Iskonovih paketa, a prilikom odabira ili produljenja svojeg paketa ostvaruju i do 1000 kuna popusta na novi mobitel ili drugi gadget iz ponude Iskon.Webshopa. Djevojke su odabrale svoja tri favorita, koja će osvojiti pobjednik ili pobjednica natječaja #nas3 #iskonovci. Neka ljeto počne!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.