Iskon JUMBO mail Free, veliki slon ponovo napada i daje vam sve – besplatno!

Fotografija članka: Iskon JUMBO mail Free, veliki slon ponovo napada i daje vam sve – besplatno!

Znate i sami kako se danas ne možeš osloniti na bilo koga dvaput moraš provjerit s kim imaš posla. Svatko te hoće prevariti, pa više ni bratu ni susjedu ne možeš vjerovati.  Ne može se više čovjek na čovjeka osloniti.

Oglas

OSLONI SE NA SLONA
A kad ne možeš na čovjeka, osloni se na slona. Barem ima više kila od tebe. Ali i tu treba igrati pametno. Bolje veliki slon, nego mali slon. I bolje besplatan slon, nego onaj koji puno troši. Ha?! Da, da. JUMBO radi sve besplatno. Kakav JUMBO, kakav slon, šta je besplatno, tko tu koga… Ali sve je jednostavno, bez panike i brige.

PRIMJER PRVI
Evo, primjer oslanjanja na slona – prvi. Putujem. Poslovno. Sjetim se spakirati  jedno odijelo, dvije košulje i kravate, četkicu i kišobran, ali naravno zaboravim laptop i prezentaciju zbog koje zapravo putujem. Ima šezdeset i  sedam slajdova, baš sam si dao truda, nakrcana je lijepim fotografijama i ne prolazi mailom. Naravno. Majko moja šta ću? Panika! Nema stresa. Oslanjam se na slona. Prezentaciju dotičnu čuvam spremljenu na JUMBO-u. Polijećem. Slijećem. Tražim najbliži internet, spajam se na web i skidam prezentaciju. Ako treba mogu je i podijelit s nekim, baš ako želim.

PRIMJER DRUGI
Studiramo, frend i ja već nekoliko godina. Zadnje četiri godine smo na drugoj godini. Polako, ali sigurno, utvrđujemo gradivo. Ne želimo nespremni ući u EU i započeti karijeru. Dijelimo sobu, kupatilo, kuhinju i režije. Sve po pola. Ali ponešto dijelimo i s drugima. Najčešće glazbu, video, fotke, knjige i skripte, kad baš moramo. I košta nas nula kuna. Najviše volimo kad je sve po nula kuna!

Nazove me tako frend, ne ovaj s kojim dijelim sobu, kupatilo i ostalo, nego jedan drugi, i veli imaš skriptu? Koju skriptu?! Onu od ispita na kojem smo bili zadnji put, po treći put, zajedno. Zajedno izišli, zajedno pali. Imam, naravno da imam. Pošeraš, kaže on. A ja se ulogiram na JUMBO. Uplodam. Pošeram za nula kuna i nema fotokopiranja u fotokopiraoni. Em je besplatno, em je brzo, a i čuvamo šume. I slonove, valjda.

PRIMJER TREĆI
Ženica, dijete i ja vratili se s puta. Bilo nam je divno, predivno. Imamo samo 3751 fotku i 17 videaaaaaaa. A gospođa punica i gospođa majka žele hitno da im pokažemo fotke dijeteta, za naše ih manje-više briga. Ehe. Umorni, al’ razdragani od puta šaljemo im fotke, JUMBO-om. One sretne, mi sretni. Svi sretni. Živio JUMBO.

HOĆU i JA
I tako. Ima još primjera raznih. Neočekivanih situacija, ali i svakodnevnih. Sasvim uobičajenih u kojima treba nekome poslati nešto što ne prolazi mailom, nije za javnost, najmanje za Facebook. Neku datoteku, prezentaciju, dokumentaciju, sliku, video uradak. Stvar je jednostavna. I brza. I besplatna. Free. JUMBO free box je servis koji je namijenjen upravo takvim situacijama. Ne moraš više slati fileove na CD-u, DVD-u ili USB-u, poštom, autobusom ili avionom. Sve prolazi internetom, ali uz pomoć slona. Koji ne jede, ne pije, ne košta, a podatke prebacuje k’o veliki. I drugi put kad ćeš trebati prebaciti podatke nekome – –  i šalji, spremaj, šeraj. Što god. Sve besplatno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.