iRobot Roomba 600 – usisavač koji voli svoj posao, kako i ne bi kad je – robot!

Fotografija članka: iRobot Roomba 600 – usisavač koji voli svoj posao, kako i ne bi kad je – robot!

Tko kaže da uvijek moramo govoriti o hi-tech tehnologiji, laptopima, mobitelima, Smart TV-ima? Idemo malo promijeniti ploču i upoznati vas s usisavačem iRobot Roomba 600.

Oglas

Ovaj usisavač je sve, samo ne običan. Kao što to i njegov naziv sugerira, radi se o robotiziranom usisavaču koji doslovno obožava svoj posao. Da stvar bude bolja model Roomba 600 je najjeftiniji model koji se pojavio na tržištu, a trebao bi zadovoljiti sve moderne kako domaćice tako i poslovne žene. I muškarce, jer će te iste žene tada moći više vremena posvetiti njima.

Iako se radi o jeftinom modelu iz serije, njegovi su tvorci u njega ugradili i neke nove inovacije. Za početak spomenimo Aerovac Technology, odnosno tehnologiju koja omogućuje ravnomjerno punjenje prostora za prljavštinu, tako da ćete je rjeđe morati prazniti. Četkice za čišćenje su također redizajnirane i sada ih je lakše skinuti i postaviti nove. I što je najvažnije, novi Roomba 600 model dolazi u više boja, tako da ga možete uskladiti i s vašim životnim prostorom, ali i vlastitim stilom.

Iako se radi o usisavaču, njegovo je srce robotsko, što znači da ga možete programirati u više različitih modova, što možete pronaći u iAdapt Responsive Cleaning Tech sustavu. Zanimljiv je i Dirt Direct senzor koji otkriva koje su površine najprljavije i njih više čisti, a one manje zaprljane posjećuje manje. Odlično radi i na tepihu, parketu, laminatu, pločicama, sve mu odgovara.

Svaki dan može imati svoj program, odnosno svoju lokaciju u stanu. Ne trebamo posebno spominjati da radi na baterija, a kada sojeti da one slabe, sam se “natakne” na punjač, napuni i veselo nastavi sa svojim poslom. I tko ga ne bi volio imati u kući!

Sigurno vas zanima koliko to čudo od tehnike košta. U Velikoj britaniji se prodaje za 299 funti (oko 2.830 kuna), a ako želite saznati informaciju više, ili ga pokloniti vašoj ženi (koja će ovaj put biti sretna!) potražite na službenim stranicama iRobota Roomba 600 www.irobot.com/uk. Naravno, nakon što pogledate video niže :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.