iQIYI MiGe M9: prvi smartfon još jednog kineskog video servisa

Fotografija članka: iQIYI MiGe M9: prvi smartfon još jednog kineskog video servisa

Sljedeći uspjeh LeEco-a još se jedan vlasnik online video servisa okušao u smartfon industriji predstavljanjem svog prvog uređaja naziva iQIYI MiGe M9.

Oglas

iQIYI je online video platforma u vlasništvu kineskog diva Baidu. Da vam malo pojednostavnimo, iQiyi je za Baidu isto što je YouTube za Google. Promotivne slike vezane za ovaj smartfon koje su se pojavile govore nam podosta o njegovim specifikacijama, a po svemu sudeći mogli bi reći da se radi o high-end smartfonu.

iQiyi MiGe M9 će na svojoj prednjoj strani udomiti 5.5-inčni ekran FHD rezolucije sa 2.5D zakrivljenim staklom, a osim toga tu će se naći 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, 16 MP stražnja kamera, 8 MP prednja selfie kamera kao i baterija kapaciteta 3.100 mAh. Osim toga promotivne slike otkrivaju i da će ovaj uređaj raditi na 64-bitnom četverojezgrenom Qualcomm Snapdragon 820 procesoru sa radnim taktom od 2.15 GHz.

Prvi iQiyi smartfon ima dizajn koji dijeli mnogo sličnosti sa iPhone 6 modelom – sa debljinom profila od samo 6.9 mm i fizičkom home tipkom unutar koje se nalazi senzor otiska prsta koji uređaj otključava za samo 0.2 sekunde

Ovaj smartfon dolazi sa HiFi Audio procesorom kao i podrškom za Voice over LTE. Kao operativni sustav navodi se Android Marshmallow, a uređaj će kupcima biti ponuđen u ružičasto-zlatnoj boji te u boji šampanjca.

Kupci koji će iQiyi MiGe M9 smartfon platiti 390 USD dobit će i neke pogodnosti rezervirane za VIP članove ove video platforme, dok oni kojima ti video servisi nisu toliko zanimljivi moći će ovaj uređaj kupiti za vrlo povoljnih 232 USD.

iqiyi-mige-m9-3 iqiyi-mige-m9-5 iqiyi-mige-m9-6 iqiyi-mige-m9-7 iqiyi-mige-m9-8 iqiyi-mige-m9-9

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.