iPod mobitel? Što se čeka!

Racunalo.com foto

Sve je počelo s jednim jedinim emailom. Kada je Apple najavio kako će upravo danas, 7. rujna ove godine predstaviti neke svoje nove inovativne i revolucionarne proizvode. Većina je pomislila kako se upravo radi o iTunes mobilnom telefonu. Uglavnom su priče potvrđene izjavama kako će nova iPod seija mobilnih uređaja biti u okviru Motoroline Motorola ROKR linije proizvoda. Isto tako, očekuje se kako će američki Cingular Wireless biti mobilni operater koji će ‘gurati’ ove uređaje na tržište. Ono što se za sada ne zna je hoće li iTunes mobiteli moći downloadati glazbu putem mobilne 3G mreže ili će to biti moguće samo pomoću PC računala.
Puno se nagađa i o samim tehničkim karakteristikama. Najvjerojatnije će se kapaciteti kretati oko 512MB odnosno jedne gige, što je otprilike 240 glazbenih datoteka. U svakom slučaju, morat ćemo pričekati još nekoliko dana kako bi saznali informaciju više.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.