iPhone SE (2017) ima staklenu poleđinu

Fotografija članka: iPhone SE (2017) ima staklenu poleđinu

Prema glasinama iz Kine ovogodišnja izvedba iPhone-a SE će imati staklenu poleđinu i koristiti Ion-X staklo kao Apple Watch

Oglas

Iako do sad nije bilo riječi o novom , onog starog već je načeo zub vremena. Očito je da Apple radi na nasljedniku ovog modela i vjerojatno ćemo ga vidjeti već idući mjesec na njihovoj konferenciji za razvojne programere.

Procurile informacije dolaze iz Kine i priložena je fotografija koja ih potvrđuje, a govore o staklenoj stražnjoj strani i kako će ona izgledati. Ako je glasina točna, to znači da će Apple zamijeniti metalno kućište sa staklom. Također u navodu vidimo spominjanje Ion-X stakla koje se koristi na .

 

Raspored je nešto drugačiji pa će bljeskalica i kamera stajati uspravno na stražnjoj strani za razliku od izvornog vodoravnog položaja. O specifikacijama još uvijek ne znamo ništa i unutarnji su dijelovi ostali tajna.Appleova konferencija za razvojne programere počinje 5. lipnja pa ako tada bude predstavljen, brzo ćemo znati sve detalje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.