iPhone OS 4.0 jailbreak, već?

Fotografija članka: iPhone OS 4.0 jailbreak, već?

Apple je prije dva dana predstavio iPhone OS 4 koji je donio više od 100 novih značajki i preko 1500 novih API-a za korisnike i programere. iPhone OS 4 potpuno je podržan na iPhone 3GS/ 3G i iPod touch. iPhone 3G i iPod touch 2G će pokrenuti većinu stvari osim obavljanje više zadataka. Ipad inačica iPhone OS 4 je u iščekivanju, i trebala bi biti dostupna ove jeseni. Samo dan nakon objavljivanja navodno je uspjelo hacker iH8sn0w izvesti jailbreak za iPhone OS 4.0 beta, a što je i objavio na Twitter društvenoj mreži.

Dan nakon objave pojavio se je i video na YouTube.
Provjerite video:

Dok je ovo dobra vijest za dio korisnika iPhone, vjerojatno će Apple izdati zakrpu koja će se koristiti u budućim izdanjima. Možemo se samo nadati da ostali hakeri će se malo obuzdati i neće biti ažurni s objavljivanjem vijesti oko jailbreak još.

U slučaju da ste propustili sve akcije koje su se dogodile 8.travnja, ovdje je kompletan video s iPhone OS 4 događajem koji uključuje i Steve Jobs keynote. Video je dostupan u QuickTime i MPEG-4 formatu i možete ga vidjeti iz veze dane u nastavku:

Ali, što donosi iPhone OS 4.0 ? Preko 1500 novih API-a; Novi okvir za ubrzavanje hardvera pospješen matematičkim funkcijama, 5x digitalni zoom, geotagging, promijena pozadine početnog zaslona, Bluetooth tipkovnica, spell checker, pozadinski audio, VoIP (Voice over IP), više značajke privatnosti, lokalne obavijesti (kao što push Obavijesti, ali ne koriste Apple servere), Povuci i ispusti sučelje za mape, ujedinjeni Inbox, IBooks za iPhone i iPod touch, podrška za višestruke Exchange računa s Exchange Server 2010, IAD Mobilno oglašavanje, 2160 apps sada se može instalirati na iPhone, Game Centar, više zadačnost (Da, napokon, ali???) itd.

"Developers Preview" inačica iPhone OS 4.0 beta je sada dostupna za preuzimanje i testiranje:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.