iPhone aplikacija British Airwaysa dostupna i hrvatskim korisnicima

Fotografija članka: iPhone aplikacija British Airwaysa dostupna i hrvatskim korisnicima

iPhone aplikacija British Airwaysa dostupna i hrvatskim korisnicima

Aplikacija British Airwaysa namijenjena je svim korisnicima iPhonea, a njome British Airways omogućava svojim putnicima da provjere informacije o odlascima i dolascima letova u stvarnom vremenu, pretražuju red letenja British Airwaysa te rezerviraju i kupuju karte za željene letove.

„Appleov iPhone odlična je platforma putem koje možemo ponuditi trenutne, aktualne informacije svojim putnicima. Priroda našeg posla idealna je za platformu kakva je iPhone. Putnici British Airwaysa bili su prvi koji su mogli, odmah nakon komercijalne dostupnosti iPhonea 3G, uživati u prednostima takvog pristupa informacijama, a sad je to dostupno i našim putnicima iz Hrvatske. iPhone je na svoj način unio revoluciju u svijet mobilnih komunikacija, a nama je omogućio da ponudimo pristup informacijama o slijetanjima i polijetanjima naših zrakoplova na način koji bitno obogaćuje iskustvo letenja s British Airwaysom“, izjavila je Mirjana Dostal, komercijalna menadžerica British Airwaysa za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

„Uvijek tražimo nove načine na koje bismo mogli poboljšati uslugu prema svojim putnicima, a baš je iPhone velik pozitivan korak u tom smjeru“, rekla je Mirjana Dostal.

Aplikacija za iPhone djelo je British Airwaysovog tima za inovacije. Program se može pronaći i potpuno besplatno downloadati u AppStoreu za iPhone.

iPhone aplikacija British Airwaysa dostupna i hrvatskim korisnicima

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.