iPhone 8 – šuška se kako će cijeli biti staklen i od keramike

Fotografija članka: iPhone 8 – šuška se kako će cijeli biti staklen i od keramike

Još se nije niti slegla prašina oko novih iPhone 7 i iPhone 7 Plus, a već se čuju glasine o novom iPhone 8, ili kako će se već zvati.

Oglas

Nije nam jasno zato se glasine o novim uređajima pojavljuju sve ranije, a novi modeli na tržištu još nisu došli niti do svojih novih vlasnika. No, o novoj “osmici” već se šuškalo , dok još sedmice nisu bile možda niti na proizvodnim trakama. Najave su zanimljive, spominje se stakleno kućište sa svih strana, odnosno inačice u bijeloj i crnoj keramici. Zvuči dobro, iako znamo kako stakleno/keramičko kućište može biti problematično kod zagrijavanja, barem je to slučaj kod Android smartfona. Ovakav dizajn nije korišten još od iPhonea 4s.

Ono što je sigurno je kako je iduća godina velika godina za Apple jer će zasigurno na dostojan način proslaviti 10. rođendan iPhonea, uređaja koji je u promijenio svijet u kojem živimo, to moramo priznati. Iako ime još nije potvrđeno, špekulira se kako će se novi uređaj zvati iPhone 8, iako bi bilo logičnije da dobije naziv iPhone 7s / 7s Plus.

Ono što je možda upitno kod dizajna je hoće li novi iPhone 8 imati metalni okvir, ili će se odlučiti na neku varijantu koju možete vidjeti na naslovnoj slici, s ekranom i na rubovima. Na Appleu je da se poigra s dizajnom, a novi smartfon ne treba očekivati prije 2017. godine, vjerojatno do jeseni, iako se nećemo iznenaditi ako se pojavi i ranije.

Vjerojatno će vas zanimati detalji o novom iPhone 7 / 7 Plus, vrlo smo detaljno o tome pisali u .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.