iPhone 8 i 8 Plus stižu u Hrvatski Telekom 29. rujna, pretprodaja iPhone X od 27. listopada

Fotografija članka: iPhone 8 i 8 Plus stižu u Hrvatski Telekom 29. rujna, pretprodaja iPhone X od 27. listopada

Mnogi su se pitali kada će se novi iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus pojaviti kod nas. I evo ga – od 22. rujna kreće pretprodaja iPhone 8 i iPhone 8 Plus, a od 27. listopada je i iPhone X u pretprodaji.

Oglas

Hrvatski Telekom ponudit će novu generaciju iPhone uređaja. Pretprodaja iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus počinje 22. rujna na , a oba uređaja bit će dostupna u T-Centrima od 29. rujna. Detalji o cijenama bit će objavljeni 22. rujna također na .

Kao što znate i sami, iPhone 8 i iPhone 8 Plus su nova generacija iPhonea s novim dizajnom od stakla i aluminija u tri boje – svemirski siva, srebrna i nova zlatna – s najkvalitetnijim staklom ikad na pametnom telefonu, Retina HD zaslonima, A11 Bioničkim čipom te su dizajnirani za najbolje prošireno iskustvo. Svjetski najpopularnija kamera postaje još bolja, a bežično punjenje daje iPhoneu snažnu novu mogućnost. iPhone 8 Plus ima dvojne 12-megapikselne kamere i uvodi portretni način rada s portretnom rasvjetom, donoseći uređaju dramatične efekte studio svjetla, omogućujući korisnicima da snime zapanjujuće portrete s plitkim efektom u pet različitih stilova osvjetljenja.

Elitni iPhone X će u pretprodaji u Hrvatskom Telekomu biti 27. listopada. Smartfon je prekrasnog dizajna, potpuno od stakla i nehrđajućeg čelika s 5,8-inčnim Super Retina ekranom, A11 Bioničkim čipom, bežičnim punjenjem, poboljšanom stražnjom kamerom s dvostrukom optičkom stabilizacijom slike i Face ID-ijem, koji omogućuje nova TrueDepth kamera.

Sve detalje uskoro potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.