iPhone 8 će podržavati bežično punjenje, možda i 3D dvostruka kamera

Fotografija članka: iPhone 8 će podržavati bežično punjenje, možda i 3D dvostruka kamera

Kao što smo to i ranije najavljivali, čini se kako je iPhone 7 više bio prelazni model, a tek “ono pravo” dolazi s novim iPhone 8 pametnim telefonom, a koji će donijeti neke zanimljive tehnološke novitete.

Oglas

Jedna od prvih zanimljivosti, a koja je već standardna kod mnogih Android smartfona, je bežično punjenje. Novi punjač potpisuje tvrtka Pegatron, tvrtka za koju vjerojatno niste čuli. No, ono što nas također zanima je hoće li podržavati brzo punjenje. Zdrava logika nalaže kako bi odgovor trebao biti pozitivan. Ono što bi ovdje mogao biti problem je metalno kućište koje bi moglo smanjiti brzinu bežičnog punjenja. No, već ranije su se pojavile glasine kako će novi iPhone 8 imati stakleno kućište.

Očekujemo kako će se ponovo pojaviti uređaj u dvije veličine ekrana, od 4,7 inča i 5,5 inča. Ono što se kalkulira hoće li biti LCD ili OLED. Čak se spominje i treći model s 5,8 inčnim OLED ekranom i bez rubova, no to je sve još uvijek na nivou glasina.

Isto tako, spominje se kako bi mogao imati dvostruku 3D stražnju/glavnu kameru, spominje se LG Innotek tehnologija. Spomenimo i kako će imati i Touch ID čitač otiska prsta nove generacije, a vjerojatno i novu generaciju Apple A11 procesora.

Toliko za sada, uskoro očekujemo još informacija… ili glasina… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.