iPhone 7s će imati stakleno kućište, AMOLED ekran i bežično punjenje

Fotografija članka: iPhone 7s će imati stakleno kućište, AMOLED ekran i bežično punjenje

Naravno, i još puno toga. Iako se priča polako počinje odmotavati u smjeru novog iPhone 7 smartfona, već stižu i najave za iPhone 7s. Prerano? Vjerojatno da, jer ga ne treba očekivati prije 2017. godine.

Oglas

Informacije koje dolaze iz izvora bliskih kompaniji govore kako Apple razmišlja o plastici, keramici i staklu, materijalima za kućište novog iPhone smartfona. Od ta tri materijala nekako su najbliži staklenom kućištu za iPhone 7s, vjerojatno s dodatnom zaštitom protiv mehaničkih oštećenja što je čest slučaj i kod skupljih Android smartfona.

Ovo i nije nešto novo, jer smo stakleno kućište imali na modelima iPhone 4 i iPhone 4s. Novitet koji će imati novi iPhone 7s je zakrivljeni ekran i zakrivljeno stakleno kućište.

Druga velika promjena koja bi mogla očekivati vlasnike novog iPhone 7s je i AMOLED ekran, što do sada nismo viđali. To će se najvjerojatnije dogoditi na većem “Plus” modelu ili kako će se već zvati, a očekuje se veličina ekrana od 5,8 inča. Da, vjerojatno ste već i sami zaključilli kako se dimenzije samog uređaja neđe povećavati, nego će Apple smanjiti rubove oko ekrana i tako ugraditi veće dimenzije ekrana.

Očekujemo kako će se pojaviti dva modela – onaj veći s 5,8 inčnime kranom i manji s 4,7 inčnim ekranom. Spominje se i bežično punjenje, novi biometrijski elementi za prepoznavanje vlasnika uređaja kao što je prepoznavanje lica i očne šarenice, te tko zna što još…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.