iPhone 7 Plus bi mogao imati dvostruku stražnju kameru

Fotografija članka: iPhone 7 Plus bi mogao imati dvostruku stražnju kameru

Najnovije iformacije koje dolaze iz KGI analitičke kuće govore kako bi novi iPhone 7 Plus mogao biti prilično drugačiji od svojih prethodnika. Ako ništa drugo, imat će navodno dvostruku stražnju kameru.

Oglas

Ovo i nije prvi puta da vidimo dvostruke stražnje kamere. Prvi ju je utjelovio , a jedan od najnovijih pametnih telefona koji se također može pohvaliti s dvostrukom stražnjom kamerom je i , koji smo imali prilike isprobati i sami.

Po ovome nam se čini kako Apple nije “trend maker” nego “trend folowwer”, jer će dobiti nešto što već neki drugi mobilni igrači imaju u svom portfelju. No, uvijek je zanimljivo vidjeti kako će to biti implementirano na jednom od iPhone pametnih telefona, u ovom slučaju na iPhone 7 Plus. Htjeli to ili ne, konkurencija je jaka.

Tako bi jedan od noviteta novog Appleovog smartfona trebala biti dvostruka stražnja kamera, dok bi onaj “obični” iPhone 7 trebao imati i običnu jednostruku kameru. Senzore za kameru potpisuju Sony i LG Innotek.

Od još nekih tehnikalija, spomenimo 5,5 inčni ekran, 3 GB RAM-a, neće imati ulaz za slušalice nego Smart Connector.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.