iPhone 7 eksplodirao čovjeku u ruci

Fotografija članka: iPhone 7 eksplodirao čovjeku u ruci

Britanac ispričao o zastrašujućem trenutku kad mu se odjednom u ruci zapalio iPhone i razrezao mu ruku komadićima stakla.

Oglas

To je priča koju je Lee Hayes rekao o nesretnom susretu s iPhoneom 7. Rekao je da je mobitel imao tek tri dana, a kada je odgovorio na poziv mobitel je samo eksplodirao po njemu.

Telefon mu je zazvonio i on je po ekranu povukao u desno da se javi… A onda bum!

“Bio je na klupi u kuhinji i čuo sam kako zvoni. Čim sam dotaknuo zaslon kako bih odgovorio, telefon je eksplodirao“, prenosi .

Njegov opis glasnog praska i zvuk cvrčanje u skladu je s mnogim prijašnjim izvješćima o uređajima koji spontano buknu. Apple nije komentirao događaj.. Hayes je rekao da je imao mnogo sitnih staklenih krhotina u ruci i da je telefon ostavio tragove paljevine na kuhinji. On je polu-profesionalni igrač pikada s nadikom “The Scorpion“. Rekao je za Sun da su ga ozljede spriječile da se natječe i misli da će tužiti Apple.

                

Kada telefoni eksplodiraju, krivnja često leži – kao što je bio slučaj s Samsungovim sada zloglasnom Galaxy Note 7. Jedan korisnik tužio je Samsung jer mu je telefon eksplodirao u hlačama.

Čini se da nije važno koja bi marka mogla biti, pa čak i dob telefona. Telefoni su elektronički uređaji i mogu pogriješiti. Hayes je izjavio da se smatra relativno sretnim. “Bila je to neugodna ozljeda – moja ruka je jako krvarila – ali moglo je biti mnogo gore, mogao sam izgubiti ruku”, rekao je.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.