iPhone 7, 7 Plus i 7 Pro stižu 7. rujna – sve u znaku sedmice!

Fotografija članka: iPhone 7, 7 Plus i 7 Pro stižu 7. rujna – sve u znaku sedmice!

Apple je odabranima poslao pozivnice za događaj koji će se održati 7. rujna. Iako ne otkriva puno, gotovo je sigurno da će tvrtka toga dana predstaviti novu generaciju iPhone uređaja.

Oglas

Dosta smo već pisali o novim Apple-ovim perjanicama u mobilnoj tehnologiji, pa imamo osjećaj da već sve znamo o njima, pa je samim time i uzbuđenje na nešto nižem nivou. Ipak Apple-ove press konferencije početkom rujna su uvijek zanimljive i ispunjene. Iako je Apple ranije imao naviku na pozivnicama dati određene „hintove“ o onome što slijedi, ovoga puta to nije napravio, nego samo kažu „Vidimo se 7. rujna“. Događaj će se održati u Bill Graham Civic Auditorium-u u San Franciscu, gdje je održana i Apple-ova ovogodišnja konferencija za razvojne programere popularni WWDC.

Podsjetimo se što znamo o novom iPhone-u. Govori se o čak tri modela sa slijedećim specifikacijama:
iPhone 7 – 4,7 inčni ekran 750 x 1334 točaka (326 ppi), 3D Touch, Apple A10 procesor, 2 GB RAM, 16/64/128 GB interne memorije, kamere od 5 MP i 12 MP, baterija od 1960 mAh
iPhone 7 Plus – 5,5 inčni ekran FHD 1920 x 1080 točaka (401 ppi), 3D Touch, Apple A10 procesor, 2 GB RAM, 32/128/256 GB interne memorije, kamere od 5 MP i 12 MP
iPhone 7 Pro – 5,5 inčni ekran FHD 1920 x 1080 točaka (401 ppi), 3D Touch, Apple A10 procesor, 3 GB RAM, 32/128/256 GB interne memorije, kamere od 5 MP i 12 MP

Što se tiče samog izgleda špijunske fotografije koje su procurile sugeriraju da će glavnina promjena zapravo biti „ispod haube“, te da se sami dizajn neće bitnije promijeniti u odnosu na iPhone 6s/6s Plus. Najveća promjena koja bi se mogla dogoditi je izostanak 3mm audio utora, a razloge znaju valjda samo u Apple-u :). Spominje se i kod Plus/Pro modela, a na koji način će biti iskorištene još ne znamo. O određenih modela smo također već pisali.

Od ostalih proizvoda na eventu bi mogli biti predstavljeni i novi modeli MacBook Pro uređaja s Touch ID senzorom i zanimljivim malim OLED ekranom poviše tipkovnice. Možda čak (iako manje vjerojatno), Apple iskoristi ovaj događaj da predstavi i novu generaciju Apple Watch pametnog sata. Bilo kako bilo, popratit ćemo sa zanimanjem ovaj događaj i izvijestiti vas o svemu odmah nakon.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.